„Sunt mândru că sunt homosexual!” Cui aparţine această declaraţie

Ultima actualizare:

    Tim Cook a surprins cu declaraţia despre orientarea lui sexualăFoto: Guliver/Gettyimages/Afp
Tim Cook a surprins cu declaraţia despre orientarea lui sexualăFoto: Guliver/Gettyimages/Afp

Anunţul a fost făcut de directorul executiv de la "Apple", Tim Cook! Mărturisirea acestuia privind orientarea lui sexuală a fost scoasă la iveală de curând, într-un editorial pentru "Bloomberg Businessweek".

"Să fie clar: sunt mândru că sunt homosexual şi consider că a fi homosexual este unul dintre cele mai mari daruri pe care mi le-a dat Dumnezeu ", a scris Tom Cook, informează Vanity Fair. Declaraţia lui Cook a născut controverse în rândul celor care lucrează alături de el în compania "Apple", deşi bănuiau deja care este orientarea lui sexuală.

“Recunosc, totuşi, că această alegere nu a fost deloc uşoară. Intimitatea este un lucru foarte important pentru mine”, a dăugat Cook, potrivit aceleiaşi surse.

În plus, Cook a recunoscut că niciodată nu şi-a negat orientare sexuală: “Cea mai mare parte din clasa socială nu înţelege că o persoană nu este definită doar de sexualitatea ei. Sunt inginer, sunt unchi, sunt iubitor de natură, sunt un fanatic al sportului, în egală măsură în care sunt şi homosexual. Sper că oamenii îmi vor respecta dorinţa şi se vor concentra mai mult pe ceea ce fac eu prin munca mea, care îmi aduce bucurie”, a adăugat Cook în acelaşi eseu.

Tim Cook: "Sunt mândru că sunt homosexual"
Tim Cook: "Sunt mândru că sunt homosexual"

La sfârşitul anului 2013, Cook povestea că oamenii se confruntă de ceva timp cu această problemă, a discriminării. Tot atunci, el a scris şi despre personalităţile pe care le admiră: “În fiecare dimineaţă sunt întâmpinat, în biroul meu, de fotografiile înrămate ale lui Robert F. Kennedy și Dr. Martin Luther King”, a adăugat Cook.

Gigantul-american "Apple" este una dintre cele mai importante companii din întreaga lume. Tim Cook a preluat funcţia de director general al companiei în august 2011.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net