Suceava: Trei noi cazuri de gripă porcină au fost confirmate

CLIIMA20091031_0063_1.jpg

La unităţile de primiri-urgenţe vor fi organizate fluxuri separate pentru primirea bolnavilor care suferă de infecţii respiratorii
Citeste tot despre: 

Trei noi cazuri de gripă cu virusul AH1N1 au fost confirmate, sâmbătă, la Suceava, pacienţii fiind doi bărbaţi întorşi din Anglia şi soţia unuia dintre ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, dr. Ludovic Abiţei, a declarat că cei doi bărbaţi s-au întors recent din Anglia cu o maşină.

Celor doi bărbaţi şi soţiei unuia dintre ei le-au fost recoltate, vineri, probe biologice care au fost trimise la Institutul Cantacuzino din Capitală, iar sâmbătă în cazul celor trei a fost confirmat diagnosticul de gripă AH1N1.

Primul caz de gripă AH1N1 a fost confirmat în judeţul Suceava miercuri, la un bărbat în vârstă de 51 de ani, rezident în Olanda şi întors recent din această ţară. O zi mai târziu, virusul a fost confirmat la un bărbat în vârstă de 37 de ani, care s-a întors din Olanda cu o maşină, împreună cu primul pacient.

Citeşte şi:

Virusul ucigaş face ravagii în ţările din jurul României

România, în alertă din cauza gripei porcine!

Măştile chirurgicale, inutile în faţa porcinei

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1