SUA: Un avion al Pazei de Coastă s-a ciocnit cu un elicopter militar

Ultima actualizare:

Ciocnirea a avut loc la ora locală 7.10 p.m., la circa 15 mile (24 de kilometri) est de Insula San Clemente, situată la 68 mile (109 kilometri) vest de San Diego, a precizat purtătorul de cuvânt al Pazei de Coastă, Allyson Conroy.

Gregor a spus că, potrivit informaţiilor preliminare, ciocnirea s-a produs între un elicopter al Corpului de Marină AH-1 Cobra şi un avion de transport C-130, al Pazei de Coastă. În avion se aflau şapte persoane, iar în elicopter două.

Un pilot a declarat că a văzut o minge de foc în apropierea locului în care se pare că a avut loc accidentul, a menţionat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Aviaţiei Federale.

Purtătorul de cuvânt al Corpului de Marină, Cpl. Michael Stevens, a confirmat că un elicopter AH-1 Cobra s-a prăbuşit, însă nu a furnizat informaţii suplimentare.

Imediat a fost declanşată o misiune de căutare a victimelor accidentului. Între timp, o furtună a obligat Paza de Coastă să suspende căutarea celor doi piloţi dispăruţi şi a avionului lor, de-a lungul coastei texane. Ofiţerul Nayo Gallegos a precizat că echipele de salvare şi-au întrerupt căutările joi, în jurul orei 8 p.m., din cauza vizibilităţii limitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net