SUA şi Mexic s-au calificat la Campionatul Mondial

Citeste tot despre: 

SUA şi Mexicului s-au calificat la Cupa Mondială din 2010, ultimul loc ce va duce la competiţia din Africa de Sud urmând să fie disputat, miercuri, de Costa Rica şi Honduras.

SUA s-a impus scor 3-0 cu Honduras, iar Mexicul a trecut cu scorul de 4-1 de El Salvador, într-un meci disputat în faţa a 105.000 de spectatori.

Statele Unite participă pentru a şasea oară consecutiv la CM în timp ce Mexic nu a lipsit decât la patru ediţii (1934, 1938, 1974 şi 1990).

Trinidad şi Tobago şi Salvador au fost eliminate, astfel că două echipe îşi vor disputa, de la distanţă, ultimul loc pentru Cupa Mondială: Costa Rica şi Honduras.

Honduras va juca în El Salvador, în timp ce Costa Roca va întâlni SUA. Costa Rica are un uşor avantaj, deoarece are două puncte avans faţă de Honduras, dar o remiză nu-i va fi de ajuns, în cazul în care Honduras se impune cu Salvador.

Echipa care va termina pe locul patru va întâlni la baraj (tur-retur) ocupanta locului cinci din zona Americii de Sud: Uruguay sau Argentina.Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1