Studiu: de 18 luni au nevoie femeile să-şi revină după naştere

Ultima actualizare:

Potrivit unui sondaj de opinie făcut în rândul a 3.000 de femei din Marea Britanie, la cererea unui site de sfaturi de înfrumuseţare, vieţile mămicilor revin la normal în circa 18 luni, notează Adevărul.

Însă în perioada imediat următoare naşterii, 33% din femei spun că se simt „grase" şi chiar „neatrăgătoare". Mai bine de jumătate (60%) afirmă că, în momentul în care constată că nu mai încap în hainele pe care le purtau înainte să rămână gravide, încrederea în forţele proprii dispare ca prin farmec.

De asemenea, un sfert se simt mereu în competiţie cu alte femei care au născut, dar care au reuşit să scape rapid de surplusul de greutate, inclusiv cu vedetele. Cariera începe să li se pară lipsită de importanţă, 79% din femei afirmând că nu ­şi-ar lăsa copilul singur pentru a se întoarce la lucru.

Totuşi, când copilul împlineşte 2 sau 3 ani, femeile încep să-şi revină la forma iniţială, mai arată studiul. Dorinţa de a arăta bine se reaprinde. „Fiecare perioadă presupune o serie de priorităţi. Este normal ca apariţia unui copil ­să-ţi schimbe pentru un timp modul în care priveşti lucrurile", a explicat Claire Burns, directorul site-ului care a comandat studiul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net