Studenţii "măcelari" spun adio confortului din celule

CLIIMA20091021_0048_1.jpg

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost filmaţi după crimă
Citeste tot despre: 

Carmen Bejan şi Sergiu Florea urmează să dea confortul din celulele arestului Poliţiei Timiş pe aglomeraţia din camerele Penitenciarului Timişoara.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţii acuzaţi de tranşarea unui bărbat în căminul 1-2 de la Medicină, urmează să spună adio colegilor de celule din Arestului din Poliţiei Timiş.

Citeşte şi:

Timişoara: Studenţii ucigaşi vor retrăi crima comisă!Studentul ucigaş de la Medicină: «Detectorul de minciuni e stricat»Mărturie şoc: ţipetele disperate ale rromului tranşat la Medicină au speriat un studentTimişoara: Studenţii ucigaşi de la Medicină rămân fără secretul convorbirilor telefoniceTimişoara: Studentul ucigaş de la Medicină suferă din dragosteStudenţii "măcelari" au fost exmatriculaţi de la Medicină

Cei doi urmează să fie transferaţi în Penitenciarul Timişoara, după ce anchetatorii îi vor trimite în judecată până la începutul săptămânii viitoare.

Mai aşteptăm hârtiile care să ne arate rezultatul testului poligraf. Acesta este singurul lucru de care mai este nevoie la dosar. În 23 noiembrie trebuie să se prelungească mandatul de arestare al celor doi suspecţi. Până atunci dosarul penal o să fie trimis în judecată”, a declarat prim procurorul Ion Braşoveanu, şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1