Stripteuze ignorate total la un turneu de Counter Strike FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Recent, la Moscova, a avut loc un turneu pentru pasionaţii de Counter Strike 1.6. Evenimentul nu promitea foarte multe, părea doar o competiţie obişnuită între două echipe din Rusia. Însă, organizatorii s-au gândit să anime puţin atmosfera şi au angajat câteva stripteuze.

Concurenţii celor două echipe, faimoase nu numai în ţara natală, ci şi peste hotare, s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor şi au ignorat total fetele care au început să se dezbrace lasciv, concentrându-se puternic la joc. Nici măcar în momentul în care domnişoarele au început să-i atingă cu sânii sau fesele, pasionaţii de Counter Strike n-au dat semne de interes vizavi de show-ul erotic.

Aşa că stripteuzele au scos artileria grea: s-au urcat pe mesele de joc şi au început să se mângâie între ele, sperând ca băieţii să cedeze. Într-un final, şi ele şi sponsorii concursului şi-au dat seama că au de-a face cu profesionişti, pentru care scorul de la Counter Strike este mult mai important decât dacă ar fi "înscris" cu vreuna dintre fete.

Vezi o GALERIE FOTO incendiară cu show-ul erotic al tinerelor

Mai citeşte:

Carmen Electra, protagonista unui show de striptease

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net