Streit, înjurat ca la uşa cortului de fanii lui Schalke 04

Ultima actualizare:

de Elsion Vaso 

Mijlocaşul de origine română Albert Streit, care a fost trimis de tehnicianul Felix Magath la echipa a doua a clubului Schalke 04, din motive disciplinare, a fost destul de criticat de suporteri, la pauza meciului pe care echipa sa l-a pierdut în a treia divizie din Germania contra lui Mannheim, scor 0-1.

Jucătorul de origine română a fost înjurat de fanii lui Schalke la pauza meciului cu Mannheim, atunci când cele două formaţii se retrăgeau la vestiare.

Felix Magath a decis în această săptămână să-l trimită pe Streit la echipa a doua din cauza lipsei de profesionalism la antrenamente. Din acelaşi motiv, jucătorul a mai fost trimis la echipa secundă şi la începutul acestui an, împreună cu Peter Loevenkrands şi Carlos Grossmueller.

Românul, în vârstă de 29 de ani, a fost transferat în anul 2008 de Schalke de la Eintracht Frankfurt, însă nu a evoluat decât în 14 partide şi a fost împrumutat la începutul acestui an la Hamburg, dar nu a reuşit să se impună. El a declarat în repetate rânduri că nu vrea sa plece de la Schalke, deoarece a semnat cel mai bun contrac din întreaga sa carieră.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net