Stoichiţă: "Sunt dezamăgit că băieţii nu au avut încredere"

Ultima actualizare:

"A fost un joc cu foarte multe ocazii de gol, dar experienţa lui Fenerbahce şi-a spus cuvântul în faţa tinerilor mei jucători. Nu am speculat ocaziile pe care le-am avut, dar mi s-a spus că golul lor a fost înscris dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Îi felicit pe turci pentru succes, dar noi am fost egalii lor. La pauză, le-am spus la vestiar băieţilor că nu e nimic de pierdut, dar sunt puţin dezamăgit că nu au avut încredere, dar se vede lipsa de experienţă, suntem cruzi încă. Fener a fost superioară la ştiinţa jocului, a ştiut să joace economicos atunci când a trebuit", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul consideră că Steaua mai are şanse de calificare, deşi a acumulat doar două puncte după primele trei etape: "Calificarea este deschisă pentru toate echipele, această grupă este deschisă tuturor posibilităţilor. Prin victoria cu Twente, Şerif a ajutat toate echipele. Rezultatul din Moldova lasă lupta deschisă între noi, Şerif şi Twente, dar şi Fenerbahce trebuie să fie atentă până la final".

Stocihiţă a explicat şi motivul pentru care a decis să-l înlocuiască pe Eric Bicfalvi cu Mihai Onicaş încă din prima repriză: "L-am schimbat pentru că deja primise un cartonaş, dar şi pentru că a fost depăşit de adversari, astfel că am vrut să-l menajez. Nu aveam altă posibilitate. Nici Bicfalvi şi nici Onicaş să nu fie supăraţi, să depăşească momentul din seara asta, pentru că pe ambii i-au copleşit emoţiile. Cu multă muncă se vor perfecţiona. Trebuia să aibă mai mult curaj, dar e de înţeles, pentru că au avut în faţă jucători precum Roberto Carlos sau Emre".

Stoichiţă spune că a rămas plăcut surprins de faptul că în unele momente ale meciului, echipa a fost încurajată de fani, ceea ce nu se întâmplase în ultimele etape.

"Mi s-a părut că în această seară, galeria s-a apropiat de echipă. Chiar dacă, în debut, au continuat războiul cu conducerea, apoi, când ne-am creat ocazii, am simţit că fanii s-au apropiat de noi. Ţin să le mulţumesc pentru asta. Mai sunt şi acele grupuri mici, care înjură din primul până în ultimul minut, dar care nu înţeleg că destabilizează clubul", a conchis tehnicianul.

Ultimul loc în grupă

Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris.

În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0.

Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p.

Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net