Steliştii se scuză şi promit

Ultima actualizare:

"Fenerbahce este o echipă foarte bună, dar consider că şi noi am avut şansele noastre, pe care le-am ratat, din păcate. Încă mai sperăm la calificare, pentru că acest lucru este posibil. Mai avem trei meciuri de jucat şi trebuie să le câştigăm pe toate, că să reuşim să mergem mai departe. Va fi greu să ne impunem la Fenerbahce acasă, dar totuşi cred că se poate", a spus Toja.

Portarul Robinson Zapata a fost la rândul său dezamăgit de rezultatul final şi speră ca Steaua să îşi poată lua revanşa în meciul retur, de la Istanbul: "Din păcate, am pierdut un meci important pentru noi, în care am fi avut nevoie de o victorie. Acum trebuie să câştigăm la Istanbul, iar acest lucru depinde doar de noi. Până la sfârşitul acestei faze a Ligii Europa, trebuie să câştigăm tot, dar este o grupă echilibrată. Dacă facem un rezultat pozitiv cu Fenerbahce în meciul următor, ne vor creşte mult şansele".

Columbianul i-a rugat pe fani să revină alături de echipă, aşa cum se întâmpla atunci când s-a transferat în Ghencea. "Aşteptăm ca suporterii să se schimbe radical, pentru că avem multă nevoie de ei. Aş vrea ca atmosfera să fie ca înainte, ca atunci când am venit eu la Steaua, iar ei cântau şi ne încurajau mereu", a afirmat Zapata.

Fundaşul Ionuţ Rada crede că formaţia roş-albastră nu merită să fie pe ultima poziţie în grupă, deoarece ar fi putut să câştige atât jocul cu Twente, cât şi pe cel cu Fenerbahce.

"Am întâlnit o echipă foarte puternică şi cu o experienţă mai mare decât noi în cupele europene. Cred că puteam să câştigăm acest meci, la fel cum puteam şi în Olanda, cu Twente. Dar dacă în faţa unui astfel de adversar nu reuşeşti să fructifici şansele pe care le ai, eşti taxat imediat. Nu cred că ultimul loc în grupă e meritat, dar asta e situaţia şi trebuie să mergem înainte. Dacă ei au spus că va fi imposibil să câştigăm pe terenul lor, eu îi contrazic, pentru că în fotbal orice se poate", a declarat fostul rapidist.

Două puncte şi zero goluri

Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris.

În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0.

Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p.

Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net