Stela, curva cu 900 de amenzi!

Ultima actualizare:

"Roşcată, ochii negri, sâni apetisanţi, inteligentă, voce senzuală, 28 de ani, plimbată prin toate secţiile de poliţie, deţin recordul de cea mai amendată prostituată din Capitală".

Aşa s-ar descrie Steluţa Drăgan, tânăra care a fost sancţionată de sute de ori de poliţiştii bucureşteni.

Prostituatele din Capitală au de ce să-şi facă griji. Tinerele care oferă servicii sexuale au început să "se bată" în numărul amenzilor pe care le primesc, atunci când sunt prinse de poliţişti, pe stradă.

O surată de-a lor le-a dat peste cap numărătoarea. Steluţa Drăgan le-a depăşit cu mult pe celelalte fete cu care împarte Bulevardul Pache Protopopescu şi Strada Maria Rosetti din Bucureşti.

Ea deţine un adevărat record în ceea ce priveşte amenzile pentru prostituţie. A adunat, în mai puţin de 5 ani de meserie, 900 de sancţiuni, în valoare de 400.000 de lei.

Fidelă clienţilor, Stela, aşa cum îi place să se prezinte, nu întârzie niciodată la program. Puţin înainte de miezul nopţii îşi face apariţia în locul bine stabilit cu colegele de muncă, un colţişor întunecat de pe Pache Protopopescu.

Pentru 40 de lei un "scurt" şi 60 de lei "un lung", Stela îi satisface pe cei dornici de plăceri sexuale, fie în maşină, fie în casa în care locuieşte.

Pentru că e devotată trup şi suflet meseriei, poliţiştii ştiu mereu de unde să o "pescuiască".

Chiar dacă ia şi cinci amenzi într-o singură noapte, tânăra nu se lasă descurajată. Dacă până acum se gândea că ar putea să-şi mai schimbe meseria, criza financiară a făcut-o să se răzgândească.

"De unde locuri de muncă? Asta mă pricep să fac şi câştig bine. Poate reuşesc să intru în Cartea Recordurilor cu amenzile pe care le primesc", a spus, zâmbind, Steluţa.

Când nu stă pe străzi, Steluţa îşi aşteaptă clienţii în faţa casei în care locuieşte. Le spune acestora că în interior este curat, iar serviciile pe care le oferă sunt aproape gratis.

Între două „prestaţii", prostituata înfulecă un sandviş pentru a-şi mai domoli foamea.

«N-avem ce să le luăm, că nu au nimic»

Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei:  "Pentru că nu au nici un fel de proprietăţi sau bunuri, prostituatele nu pot fi urmărite fiscal. Amenzile sunt de ordinul zecilor de miliarde de lei vechi. În Bucureşti sunt câteva mii de prostituate. Numărul lor nu poate fi stabilit cu exactitate pentru că multe vin din provincie. Acestea îşi găsesc clienţii prin telefon sau cu ajutorul peştilor. Poliţia merge mai mult pe prevenire şi are ca scop prinderea proxeneţilor".

Comisia prezidenţială, pro-legalizare

Comisia prezidenţială pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice a propus, în luna septembrie, legalizarea prostituţiei ca posibilă soluţie pentru prevenirea riscurilor legate de practicarea "sexului comercial".

În Codul Penal, prostituţia nu mai este pedepsită cu închisoarea, ci doar cu amenzi.

Totuşi, proxeneţii nu scapă de condamnare, aceştia riscând să primească până la 10 ani de închisoare.

În faţa casei, Steluţa negociază cu reporterul Click!. Preţurile sunt: 40 lei, sex oral şi 60 de lei, sex normal

image

Cea mai amendată prostituată se înţelege bine cu colegele de „breaslă” pe care le-a întrecut la sancţiuni

Clienţii opresc maşinile în dreptul fetei pentru a negocia preţurile cu Steluţa. Nimeni nu bănuieşte că prostituata deţine recordul de cea mai amendată curvă

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net