Ştefania, Dumnezeu e cu noi, deasupra norilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şi unui om mare i se pune un nod în stomac în momentul decolării. Micuţa Ştefania a simţit acelaşi lucru, doar că pe ea această senzaţie a durut-o.

Ştefania Dumitru, fetiţa de nici şase luni căreia îi lipseşte o parte din esofag, a zburat către un loc miraculos, de unde toată lumea speră că se va întoarce sănătoasă.

„Lasă, trecem noi şi peste asta. Dumnezeu este aici, vezi, cu noi, deasupra norilor", o încuraja încercănată Georgiana, mama ei de doar 17 ani.

Micuţa era cuminte, doar durerile o mai trezeau. Plângea, dar după un timp, legănată de braţele mamei, dar şi de avion, se culca la loc.

Drumul până în Karlsruhe, oraşul german care deţine una dintre cele mai moderne clinici pentru copii din Europa, a durat trei ore.

Bunica şi părinţii bebeluşului au fost mereu atenţi la pruncul lor. Era drumul către triumf, către şansa la care au visat atâta timp.

A ajuns bine, deşi stomăcelul din care iese acel tub de plastic ce primeşte hrana, i-a creat câteva probleme deasupra norilor.

La spital, micuţa a fost primită ca o vedetă. „Te vom face bine", au fost primele cuvinte ale unei surori medicale.

Ştefania se va mândri peste ceva vreme că a fost în străinătate cu avionul la 5 luni şi trei săptămâni, în timp ce părinţii ei au zburat prima oară când erau deja mari.

Ştefania a ajuns la clinica din Karlsruhe!

Citeste aici regulamentul Autograf VIP! 

Click aici şi vei vedea spotul umanitar realizat de Antoanela Lazarus şi difuzat gratuit de OTV, în timpul emisiunilor «Casa Verde» (duminică, ora 11.45) şi al matinalului «Zori de zi»

Implică-te în campania "Din inimă pentru copii"

ACUM puteţi dona 2 Euro pentru copiii bolnavi, prin trimiterea unui SMS la 890 în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote (nu se percepe TVA).Servicii oferite gratuit de Vodafone, Orange şi Cosmote. Număr alocat pentru perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2010.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net