Ştefan Stoica: "O să las locul altcuiva dacă mi se cere"

Ultima actualizare:

"Încă un meci urât făcut de echipa mea, nici eu nu ştiu ce să mai cred. În prima repriză adversarul nu a contat deloc, însă noi cum primim gol, înnebunim. Avem în echipă mulţi jucători noi, care nu au jucat mult împreună. La Internaţional se rupe echilibrul când echipa primeşte gol. În prima repriză am avut o oportunitate mare, poate alta era soarta jocului dacă înscriam. Dacă patronul îmi va cere demisia, eu o să las locul altcuiva, nu e asta o problemă", a spus Stoica.

Tehnicianul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a afirmat că echipa sa nu avea voie să nu se impună în acest meci: "După ce am deschis scorul, a fost un joc frumos, foarte rapid. În a doua repriză putea să fie chiar şi 5-0 sau 6-0 pentru noi. Sunt bucuros că am câştigat cu 3-0 în deplasare, pentru că aşteptam o confruntare dificilă, chiar dacă ştiam că echipa gazdă are câţiva oameni de bază care lipsesc. FC Timişoara nu avea voie să facă niciun pas greşit, trebuia să câştigăm în deplasare".

Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a învins, luni, în deplasare pe Internaţional Curtea de Argeş, scor 3-0, în ultimul meci al etapei a 9-a din Liga I şi a urcat pe locul 4 în clasament, fiind singura echipă neînvinsă în campionat.

Internaţional Curtea de Argeş a înregistrat cea de-a cincea înfrângere pe teren propriu din tot atâtea meciuri disputate în acest sezon. FC Timişoara rămâne singura echipă neînvinsă din Liga I, înregistrând 4 victorii şi 5 rezultate de egalitate în primele 9 etape.

În urma acestui rezultat, FC Timişoara a acumulat 17 puncte şi a urcat pe locul 4 în clasament, la egalitate cu ocupantele poziţiilor 2-3, Unirea Urziceni şi CFR Cluj, dar cu un golaveraj inferior, în timp ce Curtea de Argeş rămâne cu 9 puncte şi cade pe locul 15.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net