«Ştefan şi Michaela se ţin de mână acum în Rai»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A plecat în lumea celor drepţi acompaniată de vocea caldă a celui care i-a fost soţ şi prieten nedespărţit. Ieri, la teatrul Ţăndărică din Capitală, zeci de prieteni ai Michaelei Tonitza i-au adus un ultim omagiu soţiei regretatului artist Ştefan Iordache.

Bocete înfundate, lacrimi şiroind pe obraji, amestecându-se mai apoi în bărbii tremurânde, şi multe, foarte multe coroane de flori. Vocea caldă şi plină de iubire a lui Ştefan Iordache.

I-a fost partener în viaţă, îi este şi după moarte. Sunt sigur că acolo unde se află acum, ascultă înmărmurită acordurile fredonate de Ştefan. A vrut să plece cât mai curând lângă el. Să-l ţină din nou de mână şi să asculte şoapta lui de iubire", ne-a mărturisit la ieşirea din teatru actorul Mitică Popescu.

Abia îşi luase rămas bun de la cea pe care o considerase una dintre cele mai bune prietene. Undeva, la doi paşi în spatele lui, se auzea plânsetul lui Nelu Ploieşteanu.

Citeşte şi:Adio, Michaela Iordache: „Suflet blând, dormi în pace!“Şi casa plânge după soţii IordacheŞtefane,

am venit la tine!Dinică

şi Iordache, chefuri de poveste

Ion Iliescu"O femeie de excepţie în preajma căreia îţi era drag să te afli!‘

simeon stalpnicul png

„Îi vizitam foarte des, pe ea şi pe Ştefan, la proprietatea lor din Gruiu. Ce pot să spun? Cuvintele sunt de prisos. S-a dus şi ea aşa cum o să ne ducem şi noi când o vrea bunul Dumnezeu", ne-a spus, cu lacrimi în glas, cel care a cântat alături de Ştefan Iordache.

Durerea şi tristeţea se puteau citi şi pe faţa lui Dorel Vişan. S-a oprit în dreptul sicriului, a oftat îndelung, apoi a rostit încet ca umbra unei amintiri.

„Pur şi simplu, nu mai putea trăi aşa. Cu amintirea vie, care o chinuia zi de zi, oră de oră, a marelui ei soţ şi actor. Am vorbit în ultima lună de foarte multe ori la telefon cu ea şi de fiecare dată îmi spunea că viaţa fără Ştefan e ca mâncarea fără sare", ni s-a confesat actorul.

Michaela Tonitza-Iordache a murit sâmbătă, la vârsta de 68 de ani, la Spitalul Elias din Capitală. Trupul soţiei lui Ştefan Iordache a fost incinerat ieri, iar cenuşa va fi depusă după 40 de zile la Gruiu, unde a fost înmormântat şi marele actor.

simeon stalpnicul png

O relaţie de 40 de ani

Când l-a cunoscut pe Ştefan Iordache, Michaela Tonitza era asistentă la Institutul de Teatru. „M-am îndrăgostit, pur şi simplu. Era frumoasă, cu sufletul curat, deşteaptă, cu picioarele pe pământ. Am iubit-o şi o iubesc. Michaela a fost şansa mea", mărturisea actorul în cartea „Regele scamator", semnată de Ludmila Patlanjoglu.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net