Steaua s-a impus cu risipă de efort la Bacău

Ultima actualizare:

Echipa din Ghencea a ratat din toate poziţiile, însă nici ocaziile mari la poarta lui Zapata nu au lipsit.

Iată cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 7: Kapetanos a primit o pasă de la centrul terenului, a pătruns în careu şi a înscris peste Ignătescu.

0-2, min. 50: Nicoliţă i-a luat faţa lui Kalai şi a trimis în Ignătescu, însă mingea a revenit la Kapetanos, care a înscris din careul mic.

În minutul 62, Petre Marin l-a faultat la marginea careului pe Dediu, arbitrul Ghimbăşan a acordat lovitură de pedeapsă pentru gazde, însă a revenit asupra deciziei la intervenţia asistentului Vladimir Urzică şi a dat lovitură liberă.

În minutul 83, Kapetanos a rămas singur cu Ignătescu, însă şutul său a lovit bara.

Aproximativ 3.000 de suporteri nu au putut intra pe stadion deoarece nu s-au mai vândut bilete. Fanii au încercat să forţeze intrarea, însă au fost opriţi de jandarmi la porţi. La pauză, aceştia au renunţat şi au plecat din faţa arenei.

La meci au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, record de audienţă pe arena băcăuană în ultimii ani. Stadionul Municipal nu a putut fi ocupat în totalitate, deoarece Tribuna a II-a a fost închis datorită lucrărilor de renovare.

Steaua a fost însoţită la Bacău de aproximativ 100 de fani, care au continuat protestul la adresa patronului Gigi Becali. Aceştia au afişat mai multe bannere: "Becali, vinde Steaua" "Afară din Ghencea" şi "Cu pumnii strânşi şi ridicaţi spre cer / De 7 ani mărşăluim spre un viitor liber". Becali nu a fost prezent la joc.

După dubla cu FCM Bacău, atacantul grec Pantelis Kapetanos a ajuns la cinci reuşite în actualul sezon, el mai având la activ trei goluri în campionat.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit şi în urmă cu doi ani în Cupa României, tot în 16-imile competiţiei, atunci când roş-albaştrii s-au impus cu 4-0, graţie reuşitelor lui Dorel Zaharia (34, 56, 84) şi V. Badea (61-penalty).

Acesta a fost al doilea joc al lui Mihai Stoichiţă ca antrenor al Stelei, după cel din etapa a 7-a a Ligii I, cu Pandurii, câştigat cu 1-0, unicul gol fiind marcat tot Kapetanos.Iată echipele de start:

FCM Bacău: Ignătescu - Doboş (Dediu 60), Kalai (Petrea 53), Carnariu, Dobârceanu - Spiridon - I. Radu, Cojocaru, Boboc (Simao 53) - Câmpeanu, Vraciu. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Steaua: Zapata - Baciu, Rada, Ghionea, P. Marin (Ochiroşii 68) - Szekely (Cr. Tănase 65), Bicfalvi, A. Ionescu (Onicaş 79), Nicoliţă - Kapetanos, Stancu. Antrenor: Mihai Stoichiţă.

Cartonaşe galbene: Doboş 33 / Bicfalvi 31, P. Marin 40, Ochiroşii 85

Arbitri: Florin Ghimbăşan - Daniel Hulubei, Vladimir Urzică

Stadion: Municipal; Spectatori: 10.000

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net