Steaua încă mai respiră!

Ultima actualizare:

Peste 15.000 de oameni şi-au scos din dulap arsenalul de iarnă constând în bocanci, fulare, mănuşi şi fesuri pentru a împinge Steaua spre primăvara europeană după trei ani de secetă.

Elevii lui Hodgson au marcat la prima ocazie, Jovanovici, coşmarul „tricolorilor" din iadul cu Serbia de la Constanţa, punând capul la centrarea perfectă a lui Babel.

Cu adrenalina provocată de perspectiva unei calificări istorice, steliştii au ieşit transformaţi de la vestiare. Pe fondul dominării categorice, „fiarele" lui Lăcătuş au reuşit egalarea, Bonfim performând cu ajutorul „comisarului" Pepe Reina, care a scăpat printre picioare balonul trimis cu capul de brazilian, dar şi al asistentului Eysioi, turcul trecând cu vederea ofsaidul în care se afla Surdu. S-a terminat 1-1, iar verdictul va fi dat la Napoli .

Bănel Nicoliţă nu va juca la Napoli

 Emeghara a revenit în lot. Ultima partidă în care nigerianul a evoluat în tricoul Stelei a fost chiar meciul tur cu Liverpool, scor 1-4, din 15 septembrie. Emeghara se află în Ghencea din 2007, însă a acumulat mai bine de doi ani de stat pe bară din cauza accidentărilor.

Gigi Becali nu-i iartă pe jucători. “Acest meci nu şterge cu buretele tot ce s-a întâmplat în acest sezon. E un meci care îţi dă satisfacţie şi care te ţine în viaţă. Supărarea mea e că în faţa mea sunt Oţelul, Dinamo, Rapid, Gaz Metan...”, a spus Becali la sosirea pe stadion.

 „Mache” a stat la masa presei. De la venirea lui Mihai Stoica, team-managerul Marius Ianuli n-a mai avut loc pe banca tehnică, aşa că a luat loc aseară la masa presei, cu o pungă de seminţe în faţă.

 Reina, şicanat cu lasere. Căpitanul celor de la Liverpool, Pepe Reina, a fost ţinta preferată a suporterilor stelişti. La fiecare fază în care acesta atingea mingea, zeci de lasere ale fanilor roş-albaştri l-au luat la ţintă pe portar, care a fost stânjenit vizibil de acest tratament.

Nicoliţă nu joacă la Napoli. Cel mai vechi fotbalist din lotul roş-albaştrilor, Bănel Nicoliţă, nu va putea evolua în meciul cu Napoli, din 15 decembrie, el fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe. Bănel a fost avertizat în minutul 62.

 Cavani a marcat de trei ori.  În cealaltă partidă a grupei, Utrecht şi Napoli au terminat la egalitate, 3-3. Italienii au deschis scorul prin Cavani, dar olandezii lui Mihai Neşu au revenit formidabil şi au marcat de trei ori. În partea secundă, a venit rândul celor de la Napoli să reintre în joc, prin acelaşi Cavani, care a mai înscris de două ori şi a închis tabela.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net