Steaua, 4 "cadouri" din 9 goluri

Ultima actualizare:

În Liga Europa, ideea neşansei s-a declanşat după rezultatul 3-3 din meciul cu Napoli, meci în care italienii au egalat în minutul 7 al prelungirilor.

În realitate, situaţia este cu totul alta, Steaua beneficiind de numeroase cadouri din partea adversarilor. Din cele 9 goluri marcate de stelişti în grupa K a Ligii Europa, 4 au fost cadouri făcute de adversari, două autogoluri şi două gafe mari de portar.

Iată lista celor patru goluri marcate de roş-albaştri după gafe grave ale adversarilor:

Steaua - Napoli (3-3) - autogol CribariEchipa din Ghencea a deschis scorul după ce şutul iniţial nepericulos al lui Apostol a fost deviat în propria poartă de fundaşul lui Napoli, Cribari. A fost de altfel primul gol marcat de Steaua în istoria întâlnirilro cu italienii în cupele europene.

Utrecht - Steaua (1-1) - autogol SchutConduşi cu 1-0, steliştii au avut noroc cu autogolul lui Schut. În plus, portarul Tătăruşanu şi-a salvat echipa în minutele de prelungire, parând incredibil în faţa lui Mulenga.

Steaua - Utrecht (3-1) - gafa portarului VormFără să fi impresionat până în mintul 29, Steaua a deschis scorul după ce portarul Vorm a intrat în poartă cu mingea trimisă cu capul de Gardoş.

Steaua - Liverpool (1-1) - gafa portarului ReinaRoş-albaştri au marcat după ce mingea trimisă cu capul de Bonfim, fără să fie deloc periculoasă, i-a scăpat printre picioare portarului Reina care a gafat ca un începător.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net