A stat nouă luni pe o macara, în semn de protest pentru neplată

Ultima actualizare:

Un muncitor spaniol a coborât azi noapte de pe o macara de 40 de metri înălţime, în Pozuelo de Alarcon (Madrid), pe care s-a urcat acum nouă luni, pentru a protesta pentru o datorie de 150.000 de euro a unei firme de construcţii către o alta, la care era angajat, scrie El Mundo.

Conform muncitorului, pe nume Doney Ramirez, compania Ploder Uicesa, una din companiile care lucrează la construirea unui pasaj subteran în Plaza del Padre Vallet, îi datorează firmei la care este el angajat, Jigar S.A., 150.000 de euro pentru lucrările efectuate pe acelaşi şantier.

Astfel, în semn de protest, Ramirez, împreună cu alţi doi colegi s-au urcat pe una din macaralele de pe şantier, încercând astfel să obţină încasarea datoriei de către compania la care era angajat şi care trebuia să îi plătească lui şi colegilor săi salariile. Între timp, ceilalţi doi colegi ai lui Doney au abandonat protestul din motive familiale, coborând de pe scheletul metalic, lăsându-l pe Ramirez timp de nouă luni singur, cocoţat în vârful macaralei.

Cu două bannere pe care scria "Ploder Uicesa. Plăteşte acum!" şi "Faliment consimţit", Ramirez a protestat în tot acest timp, fără a reuşi însă, până azi noapte, când a coborât, să obţină plata datoriei de 150.000 de euro.

Citeşte în adevărul.es ce a declarat bărbatul după ce a revenit pe pământ şi care sunt planurile lui de viitor!

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net