A stat două ore «sechestrat» de maidanezi - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Clipe de groază pentru un cuplu din Buzău. Soţii Bărbulescu au stat înconjuraţi de o haită de câini două ore. Tinerii au telefonat la „112” , dar nu au primit nici un fel de ajutor. 

Citeşte şi:

Atenţie, se măcelăresc maidanezi!

Maidanezii, stăpâni în Ferentari - FOTO

Poştaşii, «înarmaţi» de teama câinilor

Duminică dimineaţă, ora 2.00. Nici ţipenie de om pe străzile Buzăului. Soţii Mircea şi Alina Bărbulescu au coborât dintr-un taxi, în spatele blocului 19D, de pe Bd. Unirii, chiar la intersecţia cu strada Transilvaniei.

În câteva secunde, asupra lor s-au repezit 12 câini maidanezi. "Am văzut cum veneau din toate părţile. Nu am avut unde să fugim şi ne-am băgat într-un colţ al zidului unui bloc, măcar să-i avem doar în faţă. Erau foarte mulţi şi foarte agresivi", a povestit Mircea Bărbulescu (34 de ani).

12 câini fioroşi s-au năpustit asupra tinerilor buzoieni

simeon stalpnicul png

Îngroziţi, cei doi au sunat la numărul de urgenţă 112, dar au fost plimbaţi între mai multe instituţii. Dispecera i-a redirecţionat către poliţie, iar de acolo le-a fost făcut legătura cu cei de la Poliţia Comunitară.

"Cei de la Comunitară mi-au spus că ei nu sunt hingheri şi mi-au făcut din nou legătura la Poliţie. Poliţistul mi-a spus că până nu ne vor muşca nu poate acţiona. Am închis şi am sunat din nou după 10 minute. Mi s-au dat două numere de telefon de la Primărie să sun la ora 2.00, de parcă răspundea cineva la ora aia!", povesteşte Mircea. Abia după două ore de calvar câinii s-au retras şi cei doi au reuşit să plece către casă. Autorităţile locale recunosc că sunt depăşiţi de siuaţie.

Mircea a filmat maidanezii, în timp ce îi “păzeau”

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

"După lăsarea serii, maidanezii terorizează cartierele din Buzău. Soluţia ar fi eutanasierea acestor animale", a declarat Gabriel Baltă, directorul tehnic al Primăriei Buzău. Acum, conducerea Poliţiei Buzău a demarat o anchetă.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net