Stallone, fericit alături de o femeie cu 22 de ani mai tânără

CLIIMA20140221_0169_1.jpg

Sylvester Stallone şi Jennifer Flavin (Foto: Reuters)

La 67 de ani, Sylvester Stallone este fericit alături de soţia sa, fotomodelul Jennifer Flavin, care este cu 22 de ani mai tânără decât el. Starul nu merge nicăieri fără ea şi cele trei fiice ale lor, Sophia Rose, de 16 ani, Sistine Rose, de 15 ani, şi Scarlet Rose, în vârstă de 11 ani.

Cunoscut mai ales pentru rolurile din filmele de acţiune din seriile "Rocky" şi "Rambo", actorul a întâlnit-o pe Jennifer după două căsnicii ratate. Cei doi s-au cunoscut în 1988, într-un restaurant din Beverly Hills. La acea vreme, Flavin era o aspirantă la cariera de fotomodel. Stallone nu numai că avea dublul vârstei sale, la acea vreme, ci avea şi doi copii din prima căsnicie, iar cel mai mic era cu numai opt ani mai mic decât ea.

În vara anului 2012, Stallone l-a pierdut pe fiul său mai mare, Sage, care a murit în urma unui atac de cord la numai 36 de ani. Băiatul cel mic, tot din prima căsnicie, Seargeoh, în vârstă de 33 de ani, este autist. Jennifer Flavin a stat alături de soţul ei şi l-a consolat când l-a pierdut pe Sage. Tot ea ştie să-l mângâie ca să uite durerea pentru că Seargeoh are probleme aşa grave.

O mare iubire de 17 ani

Între Sylvester Stallone şi Jennifer Flavin iubirea este la fel de mare ca în prima zi când s-au cunoscut. Au trecut mulţi ani de când s-au căsătorit, la 17 mai 1997, dar sunt la fel de ataşaţi unul de altul. Îşi amintesc cu mare emoţie de cununia civilă pe care au avut-o la Hotelul Dorchester din Londra şi de ceremonia religioasă din capela Palatului Blenheim din Oxford.

Ei locuiesc acum împreună cu cele trei fiice ale lor într-o vilă din cartierul Beverly Crest al oraşului Los Angeles. Stallone este foarte mândru de soţia lui care şi-a păstrat un trup perfect, deşi şi-a serbat împlinirea vârstei de 45 de ani. Actorul are o avere de 275 de milioane de dolari.

Goldie Hawn şi Kurt Russell, unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood

Pierce Brosnan îşi iubeşte la nebunie soţia, chiar şi după ce şi-a pierdut silueta de fotomodel


Antonio Banderas şi Melanie Griffith, căsnicie fericită de 18 ani


Loading...