«A spus că e drogat şi mă omoară»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Eleva de 16 ani atacată, luni, în miezul zilei, într-un parc din Constanţa, de un fost agent de poliţie, ne-a povestit clipele de coşmar prin care a trecut. Fata spune că, de atunci, nu a mai putut dormi.

Bianca Leucă se îndrepta spre casă cu o colegă şi prietenul ei când a fost acostată de Marius Ionuţ Magda (29 de ani), care le-a cerut o ţigară.

"Ne-a spus că i-au murit părinţii, şi-a pierdut casa şi nu a mâncat demult. A scos seringa cu ceva roşu în ea şi a spus că ne înţeapă dacă nu stăm pe loc", rememorează fata.

„Ne-am speriat. Am încercat să fug şi atunci m-a prins, m-a trântit în râpă şi mă lovea. Îl imploram să mă lase să trăiesc şi-mi spunea că viaţa lui nu mai are nici un sens şi că mai bine mă omoară. Repeta într-una că e drogat şi mă omoară", suspină eleva. Ea îşi aminteşte că o lovea în neştire.

„A scos un cuţit şi a vrut să mă înjughie, dar m-am ferit. Apoi a vrut să îmi dea cu o piatră în cap. Atunci a găsit un cablu pe care mi l-a pus în jurul gâtului să mă sugrume", mai spune Bianca printre lacrimi.

„Mă trăgea de cablu prin parc şi mi-a spus că nu îl fraieresc eu pe el, că a fost poliţist. Atunci a scos o poză cu el de când era în Poliţie", mai spune fata.

„Când a auzit sunetul sirenei m-a împins în stuful de pe marginea lacului şi a vrut să mă înece. Dacă nu venea poliţistul, acolo îmi era sfârşitul", a povestit Bianca. Marius Ionuţ Magda a fost arestat pentru 29 de zile.

Elevă înjunghiată pentru că nu şi-a salutat colega

O elevă de 16 ani, de la Grupul Şcolar „Victor Jinga" din Săcele, a fost înjunghiată, marţi, cu un briceag, de o colegă. Conflictul dintre cele două fete a început încă de luni, când Georgiana Marin (18 ani), i-a reproşat Anei-Maria Petcu, că nu vrea să o salute.

simeon stalpnicul png

A doua zi, în pauză, când Ana-Maria s-a dus la brutăria de lângă şcoală să îşi cumpere de mâncare, Georgiana s-a dus după ea. „M-a lovit cu o bâtă în cap, apoi a continuat să dea în mine cu picioarele. Un angajat de la brutărie a sărit să mă ajute, dar atunci ea a scos un cuţit şi ne-a înjunghiat pe amândoi în picior", mai spune victima. Eleva agresoare a fost exmatriculată şi este cercetată de poliţişti.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net