Sportivi de bani-gata!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se spune că în sport ajung să facă performanţă în special cei care provin din medii sărace, pentru că lor le e “foame”.

Citeşte şi:

România, locul 3 la CM de karate tradiţional

Bute e imaginea României şi va boxa în ţară

Cîrstea, eliminată în sferturi la Linz

Există însă şi cazuri de copii deveniţi sportivi de talie mondială care au avut acasă o situaţie materială foarte bună şi fac sport din pasiune. Fotbaliştii Marica, Răduţ sau Scarlatache, tenismanii Sorana Cârstea şi Marius Copil sau înotătoarea Camelia Potec sunt exemple concrete de oameni care fac performanţă fără să se gândească neapărat că "meseria" îi îmbogăţeşte.

Răduţ se dă cu maşini de 200.000 €

Puştiul de 20 de ani n-a avut niciodată grija zilei de mâine, mama şi tatăl său fiind oameni importanţi din Slatina, oraşul său natal.

Răduţ senior, fost fotbalist şi el, are afaceri în urbea olteană, dar şi câteva spaţii comerciale pe care le-a închiriat în Bucureşti, iar mama jucătorului deţine cea mai luxoasă cafenea din Slatina, precum şi alte câteva magazine.

Răduţ a primit cadou la majorat jumătate dintr-un BMW, retsul banilor punându-I din propriul buzunar, apoi părinţii i-au luat un Porsche 911, un Audi A8 şi, după ce s-a plictisit de toate, şi-a schimbat maşina şi acum conduce cu Range Rover alb.

Sorana, teren de tenis în curtea casei

Se spune că tenisul este un sport care necesită o oarecare potenţă financiară pentru a face faţă la nivel înalt. Asta o ştie şi Sorana Cârstea, ai cărei părinţii au pompat bani la greu pentru a-şi vedea fata în topul celor mai bune jucătoare ale lumii.

simeon stalpnicul png

Ca să fie siguri că fata lor are parte de cea mai bună pregătire, părinţii Soranei i-au construit acesteia un teren de tenis chiar în curtea impunătoarei lor vile din Târgovişte.

Potec îşi face agenţie de turism

Camelia Potec, medaliată cu aur la înot la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, a avut o copilărie lipsită de griji. S-a apucat de nataţie la 9 ani, dintr-o întâmplare, acum spune că nu s-ar fi văzut făcând altceva în viaţă decât sport de performanţă.

simeon stalpnicul png

Constănţeanca provine dintr-o familia extrem de înstărită, părinţii ei având o agenţie de turism cu mai multe filiale în ţară, dar şi afaceri în domeniul imobiliar.

Scarlatache, ajutat să-şi ia Pontiac

Un alt dinamovist cu situaţie financiară foarte bună este fundaşul Adrian Scarlatache. Fotbalistul a avut norocul să se nască într-o familie extrem de bine "situată", tatăl său fiind director-adjunct al Directiei de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR şi un prieten apropiat al şefului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Cristi Borcea.

simeon stalpnicul png

Deşi nu epatează, Scarlatache, care nu are un salariu fabulos la Dinamo, şi-a făcut un apartament ultramodern şi conduce un Pontiac negru, în valoare de peste 60.000 de euro.

Marica a primit o Mazda la majorat

Ciprian Marica este unul dintre răsfăţaţii sportului-rege. El n-a fost ca mai toţi puştii care s-au apucat de fotbal pentru a câştiga, la maturitate, bani şi a avea un trai decent.

simeon stalpnicul png

Atacantul lui Stuttgart este copil de bani gata, părinţii săi având afaceri importante în domeniul imobiliar, dar şi în industria alimentară.

Pe vremea când evolua la Dinamo şi era doar un puşti talentat care promitea să rupă gura târgului peste câţiva ani, Ciprian şi-a lăsat toţi colegii mască venind la stadion cu o super maşină de fiţe. Era cadoul de majorat pe care părinţii i l-au făcut băiatului: o Mazda roşie care stârnit invidia coechipierilor.

500.000 de euro, investiţi în Copil

Un alt puşti de bani gata este tenismanul Marius Copil. Arădean de origine, sportivul s-a apucat de tenis din pasiune şi acum urcă încet, dar sigur în ierarhiile mondiale atât la simplu cât şi la dublu.

simeon stalpnicul png

Părinţii lui Copil, influenţi oameni de afaceri din Arad, au investit în pasiunea băiatului lor - tenisul- peste 500.000 de euro, aşa cum povestea chiar Marius. Copil conduce un jeep, are o vilă în Arad şi o casă în Stele Unite ale Americii, acolo unde se pregăteşte.

Cordoş, puştiul teribil al senatorului

N-a rupt gura târgului cu fotbalul, însă ieşirile sale nocturne i-au adus notorietate în Cluj. Andrei Cordoş, fiul senatorului PSD Alexandru Cordoş, a deveni rapid unul dintre puştii teribilişti ai urbei ardelene după ce părintele său şi-a câştigat postul în Senat şi implicit puterea de a "face curăţenie" după nebuniile fiului său.

simeon stalpnicul png

Pe plan fotbalistic, Cordoş a semnat în 2009 cu italienii din Serie B, Frosinone, care însă l-au împrumutat la Târgu Mureş.

Vezi şi:

Sorana Cîrstea, bătută măr de Ivanovici la Linz

Camelia Potec:«Nu-mi permit haine de la Armani»

Sportivii sunt supăraţi că meciul lui Bute nu a fost difuzat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net