Sparge monotonia din dormitor cu ajutorul jucăriilor sexuale

Ultima actualizare:

Bărbaţii privesc această jucărie mai dregrabă ca un înlocuitor decât un adjuvant. Sigur, vibratorul îşi face treaba mai eficient, dar nu ar trebui privit ca pe un competitor redutabil. Până la urmă, jucăriile sexuale nu sunt altceva decât mijloace distractive de obţinere a plăcerii.

Alegerea produselor

Cercetătorii susţin că 10% dintre adulţi folosesc jucării sexuale în mod regulat. Pentru achiziţionarea lor poţi folosi metoda online, dacă eşti mai timid, sau poţi face un tur al sex-shop-urilor din oraş.

Vibratorul

Dacă despre câine se spune că este cel mai bun prieten al omului, acelaşi lucru poate fi valabil despre vibratoare şi femei. Aceste jucării sexuale pot fi găsite în toate formele şi mărimile, de la cele de dimensiunea unui ruj până la cele care imită organul sexual masculin.

Dispozitivele mici, dintr-un plastic dur, oferă vibraţii mai puternice, iar cele mai mari, cu compoziţie de gelatină sunt mai flexibile şi mai uşor de manevrat.

Dildoul

Dildourile sunt imitaţii de dimensiuni diferite ale penisului. Diferenţa între un vibrator şi un dildo este faptul că dildo-ul nu vibrează.

De obicei este realizat din cauciuc şi poate avea forma literei “S” pentru stimulare clitoridiană. De asemenea se găsesc şi variante pe care le poti lega ca o centură, recomandate cuplurilor de lesbiene şi homosexuali.

Inelul pentru penis

De cauciuc, piele sau chiar metal, el este recomandat bărbaţilor cu penis flasc sau semierect. Inelul ajută la captarea sângelui în organul sexual, acest lucru ducând automat la o erecţie puternică.

În plus, creează impresia de alungire a penisului. Singurul dezavantaj al acestei jucării sexuale este creşterea sensibilităţii locale, iar bărbaţii cu ejaculare precoce pot fi foarte deranjaţi de acest aspect. Nu este recomandat să-l ţineţi mai mult de 20 de minute.

Eşarfa

O poţi folosi atât pentru a-ţi lega partenerul la ochi, cât şi pentru imobilizarea acestuia. Efectul este unul foarte excitant.

Accesorii sado-masochiste

Specifice arsenalului unei persoane cu apetit pentru durere, cleştii pentru sfârcuri sunt ideali dacă îţi place senzaţia de ciupitură. Biciul şi cravaşa sunt folosite şi ele în jocurile cu tentă sado-masochistă.

Nu e nevoie să abuzaţi. O atingere uşoară cu aceste ustensile pe trupul încins al partenerului este de ajuns pentru ca acesta s-o ia razna. Zgarda, hainele din piele sau măştile nu pot lipsi nici ele din dulapul unui sado-masochist.

Costumaţiile erotice

Uniformele de asistentă, poliţistă, şcolăriţă, bibliotecară sau menajeră trezesc apetitul oricărui bărbat. De obicei sunt destul de scumpe şi nu foarte rezistente, însă fac minuni în dormitory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net