Spaniolii vor urmări meciul de diseară pe ecrane-gigant şi în cinematografe 3D

Primăriile din diverse localităţi din toată Spania şi televiziunea Telecinco au instalat zeci de ecrane gigant în toate colţurile ţării. Singura excepţie: Barcelona.

Spaniolii aşeaptă cu nerăbdare partida de diseară, contra Germaniei, sperând ca minunea de acum doi ani, de la Europene, să se repete. Atunci, nemţii au căzut în finală în faţa Furiei Roşii, care, cu un gol al lui Torres, s-a proclamat campioană europeană în premieră.

Citeşte şi:
      Cele mai frumoase goluri de la Mondiale, din 1954 până astăzi - VIDEO

Ibericii, încrezători în cea mai bună generaţie de până acum, vor să devină, pentru prima dată, şi campioni mondiali. "Dacă nu acum, când?", par a se întreba susţinătorii naţionalei lui Del Bosque.

Află unde va fi urmărit meciul Spania- Germania în cinematografe 3D

Primăriile din toată ţara au venit în întâmpinarea setei de fotbal a spaniolilor, instalând ecrane-gigant în pieţele oraşului, unde susţinătorii "La Roja" vor putea să le ţină pumnii lui Villa şi compania.

Primăriile oraşelor au instalat ecrane-gigant în principalele pieţe din localităţi, pentru a agita şi mai mult atmosfera creată de susţinătorii Spaniei.

Peste 700 de oameni din localitatea Cuenca (Castilla La Mancha) sunt aşteptaţi în faţa parcului "Las Moralejos", iar alţi 2.000 de spanioli vor urmări laolaltă prestaţia naţionalei lui Del Bosque, în Valdepenas (Ciudad Real).

Află de ce Barcelona face notă discordantă cu celelalte oraşe ale Spaniei

Interesante sunt comparaţiile din acest punct de vedere între cele mai mari două oraşe spaniole: Madrid şi Barcelona.

În capitala Spaniei, prima semifinală jucată vreodată de Spania la un campionat mondial, se va putea vedea în diverse locuri din oraş, pe ecrane-gigant, instalate de televiziunea Telecinco. Astfel, meciul poate fi văzut afară, la aer liber, pe unul din ecranele-gigant de lângă stadionul Santiago Bernabeu.

Telecinco a mai instalat ecrane-gigant în Piaţa Del Castillo, din Pamplona, oraş care găzduieşte în aceste zile cel mai mare festival spaniol, Sărbătorile de San Fermin, la care participă peste un milion de oameni şi în Piaţa del Pilar, din Zaragoza.

Vezi VIDEO cu finala contra Germaniei, de acum doi ani, care a fost şi ea urmărită pe ecrane-gigant, amplasate în toată SpaniaLoading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1