Spaletti a refuzat, va fi oferat Zenga?

Ultima actualizare:

În plus, jocul slab, fără strălucire, al echipei, i-a determinat pe şefii clubului să caute posibili înlocuitori.

Primul pe lista patronului Massimo Moratti este Luciano Spaletti, fost antrenor al formaţiei AS Roma şi care în prezent conduce echipa Zenit Sankt Petersburg. După ce a câştigat titlul în Rusia, tehnicianul italian a declarat că nu se gândeşte să meargă la Inter. "Nu vin la Inter, stau în continuare la Zenit. Nu m-a căutat nimeni din Italia şi chiar dacă m-ar căuta eu nu voi pleca de la actualul meu club", a spus Spaletti.

Presa din Peninsulă a vehiculat şi numele lui Walter Zenga, fost antrenor în Liga I la echipele FC Naţional, Steaua şi Dinamo. În prezent la Al-Nasr, Zenga a declarat, din nou, ziele trecute că cel mai mare vis al său este să antrenze Interul. Zenga are avantajul că este unul dintre preferaţii suporterilor, fiind o fostă glorie a echipei la care a jucat în perioada 1982-1994. Zenga, antrenorul româniloe Cociş şi Ovidiu Petre al Al-Nasr nu se descură deloc rău la clubul saudit, cu care se află la două puncte în spatele liderului, după ce a pierdut un meci din 13.

Un al treilea nume pe lista lui Moratti este Jurgen Klinsmann, fost selecţioner al Germaniei, care în prezent a renunţat temmporar la antrenorat.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net