Soţii Albu şi-au botezat fetiţa în stil retro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mihai şi Iulia Albu şi-au botezat duminică fetiţa, Mikaela-Ioana, un eveniment special pentru ei, ca părinţi, dar şi pentru invitaţi care au avut parte de oficierea tainei sfântului botez într-un stil retro. Excepţie de la regulă a făcut doar soborul de preoţi de la Biserica Domniţa Bălaşa, unde a avut loc ceremonia religioasă tradiţională.

Mikaela Ioana, în vârstă de 7 luni, a fost extrem de cuminte pe toată durata oficierii slujbei şi chiar şi după îmbăierea în cristelniţa împodobită cu o ghirlandă din trandafiri, crini, frezii şi voal alb, nu a vărsat decât câteva lacrimi.

Mai citeşte:

Mihai şi Iulia Albu fac botez de 50.000 de euro

Iulia Albu nu o vrea pe Monica la botezul fetiţei

Iulia Albu vrea să fie din nou doar piele şi os!

Naşii ei, Mihaela şi Cristi Borcea şi Galina Pânzari şi Boris Belschii, s-au putut bucura astfel de postura lor de părinţi spirituali.

Familia Borcea, însoţită de toţi cei trei copii ai lor, Patrick şi gemenii Angelo şi Melisa, au ales o lumânare aranjată modern cu mult tul alb şi ursuleţi de aceeaşi culoare, iar Galina şi partenerul ei i-au pregătit finei lor o lumânare ornată cu o coroană din mulţi trandafiraşi în nuanţe de roz, alb şi galben.

Dacă cele două perechi de naşi s-au întrecut în a-i dărui Mikaelei trusouri dintre cele mai elegante, de la firme ca Burberry şi Christian Dior, designerul Mihai Albu, un tată teribil de emoţionat, i-a creat fiicei sale două perechi de pantofiori, dintre care unii prevăzuţi pe tălpi cu Swarovski.

După sesiunea de interviuri şi de fotografii pentru presă, naşa Mihaela Borcea, care a ţinut-o pe toată durata botezului în braţe pe Mikaela, a avut o problemă! Gemenii familiei Borcea, Melissa şi Angelo, fascinaţi de maşina de epocă Peugeot din anul 1921, au insistat să meargă spre restaurant împreună cu mama lor care deja urcase în automobil.

Cristi Borcea s-a grăbit spre stadionul Dinamo pentru a fi alături de echipa sa, la meciul cu FC Braşov, aşa că soţia lui a cedat insistenţelor gemenilor. Maşina de epocă a plecat astfel cu două naşe şi trei copii din curtea Bisericii Domniţa Bălaşa. Borcea a fost totuşi degeaba la meci. Citeşte aici de ce!

La petrecerea care a avut loc la Restaurantul Maiko, au mai fost invitaţi designerii Romaniţa Iovan, Răzvan Ciobanu, Cătălin Botezatu.

Au venit cu o maşină din 1921

Soţii Albu au promis că la botez vor fi multe surprize, aşa că, până şi apariţia lor a fost una inedită. Ei au închiriat o maşină de epocă, din 1921.

simeon stalpnicul png

Cărucior vechi de 70 de ani

Mihai şi Iulia i-au cumpărat micuţei un cărucior marca Taylor Tot, ediţie 1940. "Jucăria" i-a costat pe soţii Albu peste 1.000 de euro.

simeon stalpnicul png

Mihaela Borcea, o naşă sexy

Una dintre naşele micuţei, Mihaela Borcea, a îmbrăcat o rochie sexy decoltată, care i-a lăsat bustul la vedere. În momentul în care s-a aplecat să o schimbe pe fina sa, ea o oferit o privelişte incitantă.

simeon stalpnicul png

Botoşei cu cristale Swarovski

Celebrul designer de încălţăminte a dorit ca fiica sa să poarte la botez o pereche de botoşei ca de prinţese. Astfel, el a lipit pe talpa încălţămintei zeci de cristale Swarovski.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net