Soţia premierului japonez, răpită de extratereştri?

Ultima actualizare:

Soţia premierului nipon ales este cunoscută pentru excentrităţile sale, ea susţinând, printre altele, că a fost răpită de extratereştri, că a călătorit pe Venus şi că l-a cunoscut pe Tom Cruise într-o viaţă anterioară, când acesta era japonez, relatează The Independent.

Miyuki Hatoyama, soţia premierului nipon ales, Yukio Hatoyama, este o adeptă a macrobioticii, autoare a unor cărţi de gastronomie, fostă actriţă, şi, mai mult, îşi creează hainele, printre modele sale figurând o fusă făcută din săculeţi de cafea hawaiană. În plus, are multe poveşti interesante de spus. A călătorit pe planeta Venus şi la un moment dat a fost răpită de extratereştri.

Vrea să joace alături de Tom Cruise

Miyuki, în vârstă de 62 de ani, care s-a întâlnit cu Tom Cruise într-o altă viaţă - când acesta era japonez - vrea să facă un film cu el. "Cred că ar înţelege dacă i-aş spune 'Nu ne-am mai văzut de mult'", declara ea, într-un inetrviu recent. Însă cea mai ciudată declaraţie este cartea sa intitulată "Lucrurile foarte bizare pe care le-am trăit", unde scrie că a fost răpită de extratereştri în timp ce dormea, în urmă cu 20 de ani.

"În timp ce corpul meu dormea, cred că sufletul a intrat într-o navă extraterestră şi a călătorit pe Venus", explică ea în respectiva carte. "Era foarte frumos, un loc foarte verde", îşi aminteşte Miyuki.

Când noua primă doamnă a Japoniei i-a povestit soţului său de atunci aventura trăită, el i-a răspuns că probabil doar a visat. Însă ea crede că Yukio ar fi reacţionat foarte diferit. "Actualul meu soţ are un cu totul alt mod de a gândi. Cu siguranţă ar fi spus 'Oh, este grozav!'", a scris ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net