Soţia lui Fernandes se revoltă: «Ultimele şase luni în România au fost de coşmar»

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Fundaşul portughez al Rapidului, Ricardo Fernandes, va sosi mâine în România, pentru a se prezenta la antrenamentul echipei. Soţia lui, bulgăroaica Elisabeta, spune că nu mai are de gând să se întoarcă Bucureşti, după ce în ultimele şase luni soţul său a fost neplătit.

Ricardo Fernandes evoluează de doi ani şi jumătate la Rapid, având şi unul dintre cele mai mari salarii de la alb-vişinii. Până în vara lui 2010, acesta a fost un fotbalist de bază al echipei, dar după venirile lui Marcos Antonio şi Glauber, nu a prins nici un minut în Liga I.

Fundaşul portughez de 32 de ani, care e neplătit de şase luni, nu vrea să devină liber de contract, dar îşi cere restanţele financiare, care se ridică la 100.000 de euro.

"Dacă Rapid îi va achita salariile restante şi îl va plăti în următoarele şase luni, atunci va rămâne în România până la finalul contractului. Alt­­fel, pe promisiuni şi alte chestii, nu. Pentru că şi în vară ne-au promis că totul va fi în regulă şi nu s-au ţinut de cuvânt", susţine partenera de viaţă a portughezului, care s-a trezit cu proprietarul apartamentului la uşă de mai multe ori.

"Nici chiria nu ne-au plătit-o cei de la Rapid. Şi în anii trecuţi am avut probleme cu banii, Ricardo îi primea cu întârziere, dar în cele din urmă îi primea. În aceste şase luni nu a luat nimic", ne-a mărturisit bulgăroaica.

Fotbalistul care a sosit la Rapid odată cu Spadacio, în mandatul lui Jose Peseiro, a fost ofertat de câteva echipe în vara lui 2010, însă conducerea i-a transmis că are nevoie de serviciile sale.

„A avut mai multe oferte, printre care una de la Madeira, dar cei de la Rapid i-au transmis că au nevoie de el în Giuleşti. Atunci de ce nu l-au folosit absolut deloc? Şi de ce nu l-au plătit?", ne-a mai spus Elisabeta.

La reunirea echipei vin doar românii

Stranierii Rapidului au fost învoiţi cu o zi, două, de către Marius Şumudică, de la reunirea echipei.

"Spadacio va sosi în cursul zilei de joi, pentru că a găsit cu greu un bilet de avion, în schimb, ceilalţi vor ajunge până marţi", ne-a mărturisit o sursă din cadrul clubului.

Astfel, la primul antrenament în 2011, Şumi îi va avea la dispoziţie doar pe fotbaliştii români. Lotul va fi completat şi cu câţiva jucători de la echipa a doua.


Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5