Sorin Pârcălab, Jerry Seinfeld de Timişoara, a făcut senzaţie cu „Brigada2 pe trei” la „Românii au talent!”

Ultima actualizare:

Juriul de la „Românii au talent!" a răspuns cum nu se poate mai bine la momentul susţinut de cei trei timişoreni care formează „Brigada2 pe trei", notează Adevărul.

„E cel mai bun moment de umor pe care l-am văzut de când a început emisiunea", a spus Andi Moisescu în urmă cu câteva minute, puţin înainte ca trupa de stand-up comedy să primească cei trei de „DA" care îi trimit în faza următoarea a competiţiei.

Trupa şi-a început activitatea sub numele „Brigada2 pe trei" doar din septembrie 2008, însă Sorin Pârcălab şi Flavius Kocsis aduc zâmbetele pe chipurile oamenilor de câţiva ani buni, de pe vremea când făceau parte din trupa OZN, de la Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara. Deşi nu au studii de specialitate şi sunt absolvenţi de Electronică şi Telecomunicaţii, respectiv Management Turistic, băieţii colindă ţara în lung şi-n lat şi înveselesc sute de oameni.

Sorin Pârcălab are un talent care îi face pe oameni să se simtă bine atunci când sunt în prezenţa lui. Tânărul mereu pus pe glume şi-a dorit să facă o carieră în stand-up comedy şi spune că a reuşit să-şi împlinească visul. Spiritul şugubăţ l-a moştenit de la bunicul şi de la tatăl său, care l-au învăţat că dacă ai umor toate lucrurile par mai frumoase.

„Şi bunicul, şi tata, sunt la fel, consideră că umorul sincer este o mare calitate. Prima ieşire publică am avut-o în clasa a IX-a, când am făcut o scenetă cu ţigani. Atunci am fost vedetă pentru 15 minute", îşi aminteşte Sorin.

Ardeleanul a ales Timişoara pentru Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, pe care a urmat-o datorită unei alte pasiuni. „Încă de mic eram fascinat de electronice. Reparam radiouri şi diverse alte obiecte. La terminarea liceului am avut de ales între Politehnică şi Academia de Poliţie. Nu m-am gândit să urmez Teatru pentru că mă speria această idee... de a fi actor", a spus comediantul.

Brigada2 pe trei

După ce a absolvit facultatea, Sorin a început să se implice serios într-un proiect de stand-up comedy alături de amicul său Flavius. Au cugetat mult şi bine asupra numelui trupei pe care urmau să o pună pe picioare şi s-au gândit să o intituleleze „brigada".

„Cuvântul acesta mi-a plăcut foarte mult, iar apoi am adăugat şi «doi», pentru că eram eu şi Flavius. Ulterior ne-am gândit că uneori ne mai ajută fratele său, aşa am ajuns la această formulă", explică Sorin. Spre deosebire de alţi comedianţi, tânărul nu are şi un job „de avarie", ci se întreţine doar din câştigurile pe care le face cu „Brigada2 pe trei". „Noi ne facem spectacolele şi considerăm că acestea prind foarte bine la public. Este foarte uşor să-ţi dai seama dacă ţi-ai făcut treaba cum se cuvine sau nu, după reacţia oamenilor" , a completat tânărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net