Sorin Cîrţu va fi «încătuşat» de Comisie

Ultima actualizare:

Gesturile lui Cîrţu, care a simulat că îşi pune cătuşe, aluzie la situaţia în care se află tatăl lui Augustus, Gheorghe Constantin, arestat în cazul "mită pentru arbitri" de la Piteşti, îl vor costa scump pe tehnicianul gorjenilor.

Observatorul de joc Alexandru Popescu, observatorul de arbitri, Cornel Sorescu, au notat în rapoartele lor ce s-a întâmplat la finalul meciului Pandurii - Unirea.

Din surse apropiate oficialilor partidei, arbitrul de rezervă Marian Bordean nu a luat nicio atitudine şi nici nu a scris nimic întrucât a spus că nu şi-a dat seama de semnificaţia gestului lui Cîrţu şi de accea nu l-a chemat pe central pentru a-l elimina din incinta terenului.

Centralul din Râmnicu Vâlcea a scris şi el despre aceste incidente în raportul de arbitraj, dar va face şi o sesizare la Comisia de Disciplină a LPF.

"Voi face un raport suplimentar la care voi ataşa un CD cu imaginile transmise la televiziune", a declarat pentru "Adevărul" Augustus Constantin.

Sorin Cîrţu nu este la prima abatere de acest gen din actualul campionat. După meciul cu FC Vaslui, câşptigat cu 1-0, arbitrul de rezervă Florin Ghimbăşan a întocmit un raport suplimentar în care a scris că antrenorul i-a înjurat pe arbitri.

Cîrţu a primit o suspendare de şase etape şi o penalitate de 4.500 de lei, ulterior, Comisia de Recurs i-a redus pedeapsa la două etape şi 640 de lei amendă.

Acum, pentru că este recidivist, Cîrţu ar putea primi cel puţin cinci etape de suspendare.

image

«Cîrţu a îngropat multe echipe»

Sorin Cîrţu a declarat la conferinţa de presă că Mihai Stoica, preşedintele Unirii, face presiuni asupra arbitrilor.

"Nu am eu nicio treabă cu MM Stoica, el să-şi vadă de treaba lui, e manager, fixează camere, fixează bugete, dar nu să facă presiune pe arbitri. Au făcut presiune, s-a văzut în teren", a spus Cîrţu.

"Pot fi mult mai spiritual decît el, nu vreau să discut despre câte echipe a îngropat el. Eu rămân cu cazările mele din Champions League», a răspuns Stoica la Fanatik Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net