Soprana Amelia Antoniu are pneumonie!

Soprana, care a fost internată pentru a treia oară într-o lună, la Spitalul „Victor Babeş“, are dureri mari la plămâni, dar se simţea mai bine azi-dimineaţă

Diagnosticul medicilor arată că pacienta are pneumonie, dar nu se ştie exact de cauza infecţiei, a mărturisit mama ei, Paula Antoniu. Amelia va sta în spital cel puţin cinci zile.

Soprana Amelia Antoniu revine pe patul de spital la patru zile după ce a fost externată de la Spitalul Universitar de Urgenţă, unde a stat internată trei săptămâni în stare gravă din cauza unei infecţii luate în timpul unei intervenţii chirurgicale la Spitalul CF2.

Potrivit mamei sopranei, Paula Antoniu, în această dimineaţă tânăra se simţea mai bine. „Este bine în sensul că nu mai are febră. Acum urmează un tratament cu perfuzii şi antibiotice. Medicii au spus că este pneumonie, însă cauza nu se ştie încă, şi nici cauza infecţiei de la nivelul plămânilor“, a spus Paula Antoniu, mama Ameliei.

Cel puţin cinci zile în spital

Starea sopranei a început să se înrăutăţească din nou joi, când a făcut febră mare şi au început să o doară plămânii şi rinichii.

Va rămâne internată, dar nu se ştie exact cât. Am întrebat medicii şi am dedus că cel puţin între cinci şi şapte zile cât dureaza tratamentul cu antibiotice pentru o astfel de infecţie“, a mai spus Paula Antoniu.

Medicii susţin că vindecarea Ameliei Antoniu este un proces de lungă durată pentru că infecţia poate să reapară. „Nu se ştie dacă este vorba despre aceeaşi infecţie pe care a luat-o şi de la CF2“, a continuat mama Ameliei.

Citeşte întreg articolul aici

Citeşte şi:

Amelia Antoniu a fost internată din nou în spital

Amelia Antoniu, din nou în stare gravă

Amelia Antoniu închisă în casă o săptămână

Soprana Amelia Antoniu şi-a revenit din comă!

Solista Operetei, în comă din cauza unei infecţii contractate în spital

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1