Şoferiţă surprinsă pe Autostrada Soarelui cu 225 de km/h

Ultima actualizare:

    În numai trei ore, poliţiştii au aplicat 175 de amenzi pe A 2
În numai trei ore, poliţiştii au aplicat 175 de amenzi pe A 2

O şoferiţă a fost surprinsă de două ori de aparatul radar, joi după-amiază, circulând cu maşina pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, cu o viteză de 200 şi, respectiv, 225 de km/h, pe Autostrada Soarelui, fiind amendată cu 900 de lei, transmite Mediafax.

"A fost amendată de două ori, fiind constatări pe radar în locuri diferite, la ore diferite şi fiecare se sancţionează cu câte o amendă. Am aplicat practic în numai trei ore, pe Autostrada A 2, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, 175 de amenzi şoferilor care au fost surprinşi cu depăşiri ale limitei legale de viteză, care nu purtau centura de siguranţă sau nu foloseau luminile de întâlnire", a declarat şeful Poliţiei Autostrăzi, comisar şef George Grigore.

Conform aceleiaşi surse, acţiunea poliţiştilor s-a desfăşurat cu restricţii de circulaţie, cu filtru selectiv, fiind amplasate «în cascadă» patru aparate radar, între kilometrii 65 şi 88 pe Autostrada Soarelui.

"Cele mai multe amenzi, 74, au fost aplicate conducătorilor auto care au depăşit viteza legală, începând de la 141 până la 225 km/h, iar alte sancţiuni aplicate au vizat lipsa rovignetei sau documentele personale expirate", a declarat şeful Poliţiei Autostrăzi, comisarul şef George Grigore, care a adăugat că şoferii au fost sancţionaţi cu amenzi cuprinse între 540 şi 900 de lei, unora dintre ei fiindu-le reţinute permisele de conducere pentru o perioadă de 90 de zile

La control, au asistat şi reprezentanţii Judecătoriei Călăraşi, care au constatat justificările şoferilor în ceea ce priveşte depăşirea vitezei legale, în condiţiile în care contestaţiile celor prinşi în culpă pe acest tronson de autostradă sunt judecate de magistraţii călărăşeni.

Am avut ocazia să vedem pe viu ce spun şoferii în astfel de situaţii, când se grăbesc, ba că pasagerul din dreapta se simte rău şi trebuie să ajungă repede, ba că întârzie la serviciu, cam aceasta este cazuistica justificărilor", a declarat judecătorul George Şerban, preşedintele Judecătoriei Călăraşi.

Şerban a mai precizat că statistica întocmită de Judecătoria Călăraşi în ceea ce priveşte situaţia contestaţiilor introduse anul acesta de către şoferii prinşi în culpă pe tronsonul de pe Autostrada Soarelui, arondat teritorial instituţiei, arată că numai zece la sută din acestea au fost admise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net