Şofer bulgar, omorât de un copac căzut pe DN 7

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un şofer de cetăţenie bulgară a decedat, iar unul dintre pasageri a rămas fără un picior, după ce maşina în care se aflau s-a izbit, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, de un copac doborât de o furtună pe DN 7, la ieşirea din municipiul Arad spre Vama Nădlac.

Conform poliţiştilor, crengile copacului au intrat prin parbriz şi au străpuns cutia toracică a şoferului, care a decedat pe loc. Pasagerul din dreapta a fost scos din maşină de echipele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă având un picior secţionat.

thumb_image_125212422293735800_1.jpg
thumb_image_125212422293735800_1.jpg

Copacul, înalt de aproape zece metri, s-a rupt în timpul unei furtuni iscate în jurul orei 1.00 şi a căzut pe partea carosabilă. Martorii accidentului spun că şoferul nu a putut evita coliziunea, iar maşina se aflau în care se aflau cinci cetăţeni bulgari a ajuns într-un şanţ de la marginea DN 7.

Pentru scoaterea şoferului din autovehicul a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la Serviciul de Descarcerare, care a acţionat timp de o oră. Pasagerul aflat în dreapta şoferului a fost scos din maşină cu piciorul stâng secţionat şi a fost transportat la spital, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Medicii prezenţi la locul accidentului au spus că celelalte persoane aflate în maşină au suferit leziuni minore, care nu le pun viaţa în pericol.

Din cauza accidentului, traficul pe DN 7, spre Vama Nădlac a fost blocată aproximativ două ore.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net