A vrut să-i taie gâtul iubitei la şcoală

Ultima actualizare:

    Cristian (17 ani), din Târgu-Jiu, a vrut să se răzbune pe Adina, care îi spusese că intenţionează să se despartă de el
Cristian (17 ani), din Târgu-Jiu, a vrut să se răzbune pe Adina, care îi spusese că intenţionează să se despartă de el

Amândoi au 17 ani. Erau iubiţi, colegi de liceu şi de bancă şi avuseseră în plan să se căsătorească. Miercuri dimineaţă, însă, Cristian şi-a tăiat iubita cu un briceag, chiar în sala de clasă. Se pare că Adina voia să se despartă de el, iar tânărul a înnebunit. Acum, ea e la spital, iar el, cercetat penal.

De ceva vreme, relaţia dintre Adina şi Cristian, colegi la Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu, se răcise. Fata, care de cinci ani se află în grija unui asistent maternal, i-ar fi spus băiatului că vrea să se despartă de el. Totul a început săptămâna trecută, povesteşte directorul adjunct al DGASPC Gorj, Mircea Andrei.

„Băiatul a invitat-o atunci la el acasă, iar reprezentanţii DGASPC Gorj au spus că are voie doar însoţită de asistenta maternală în grija căreia este. Băiatul nu a acceptat, se pare că i-a vorbit urât fetei. Ea a fost dezamăgită de comportamentul lui, a început să se îndepărteze de el şi voia să rupă relaţia. Probabil acesta a fost motivul de la care a şi pornit scandalul din această dimineaţă (n.r. miercuri, 14 octombrie)”, a completat Mircea Andrei. 

Adina se află în grija unui asistent maternal, din 2010,  când tatăl ei a decedat, iar mama ei a părăsit-o
Adina se află în grija unui asistent maternal, din 2010, când tatăl ei a decedat, iar mama ei a părăsit-o

Speriată de certurile din ultima vreme, ieri dimineaţă, asistenta maternală a dus-o pe fată la şcoală. Imediat după ce a părăsit şcoala, Cristian a început scandalul în sala de clasă. A scos un briceag şi a vrut să-i taie gâtul Adinei. Fata s-a apărat cu mâna, moment în care a fost grav tăiată. Directorul adjunct al liceului a chemat ambulanţa care a transportat-o pe fată la spital, unde a şi rămas internată.

Elevul a fost ridicat de oamenii legii şi a fost audiat la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Inspectoratul Şcolar Judeţean a dispus o anchetă la liceu şi, în funcţie de rezultate, se va merge până la exmatricularea elevului.

„S-a deschis un dosar penal pe numele tânărului în care este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi port ilegal de obiecte periculoase”, spun reprezentanţii IPJ Gorj.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net