Vrei notă de trecere la examen? Facem sex un semestru!

Ultima actualizare:

    Dumitru Păduraru i-ar fi cerut  unei studente să facă sex cu el  pentru a o promova la exemene. Fata l-a denunţat la DNAFoto: 123rf
Dumitru Păduraru i-ar fi cerut unei studente să facă sex cu el pentru a o promova la exemene. Fata l-a denunţat la DNAFoto: 123rf

Sex pentru note de trecere şi spagă în carnetele de note! Asta se întâmplă în mediul universitar din Iaşi. Trei doctori, toţi cadre didactice la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa” (UMF) din Iaşi au fost arestaţi pentru luare de mită, iar unul dintre ei este acuzat că i-ar fi cerut unei studente să facă sex cu el pentru a o promova la exemene.

Procurorii DNA au scos la iveală detalii incredibile în dosarul de corupţie privind examenele de la unitatea de învăţământ ieşeană, în care sunt implicaţi managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, soţul acesteia, Gheorghe Dorobăţ - şef de secţie la Spitalul de Neurochirurgie şi profesorul universitar Dumitru Păduraru. Acuzaţiile care i se aduc celui din urmă sunt: luare de mită, tentativă de viol  şi şantaj. 

Coordonator al disciplinei de anatomie de la UMF, Dumitru Păduraru (50 de ani) i-ar fi cerut unei studente să facă sex cu el săptămânal, pe parcursul unui semestru, ameninţând-o că în caz contrar nu va putea să promoveze examenul la disciplina la care predă. De asemenea, doctorul i-ar fi promis fetei că dacă va accepta să se culce cu el o va ajuta să promoveze şi examenul la Fa­cultatea de Medicină Generală, acolo unde este membru al comisiei de admitere.

Studenta a mers însă la DNA, unde l-a denunţat. Păduraru a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, sâmbătă seara, la propunerea procurorilor DNA. Profesorul este cunoscut în cadrul UMF Iaşi, neoficial, drept un şpăgar notoriu, iar scandalurile s-au ţinut lanţ de el în ultimii ani.

În urmă cu patru ani, în 11 februarie, profesorul Dumitru Păduraru a fost atacat şi lovit cu un box metalic şi s-a ales cu fracturi ale oaselor feţei. Se pare că bătaia ar fi încasat-o chiar de la prietenul supărat al unei fete căreia îi ceruse favoruri sexuale pentru o notă mai mare, scrie adevarul.ro.

Păduraru era cunoscut drept un şpăgar notoriu

Peste doar două luni, în aprilie 2010, o bombă artizanală a explodat sub maşina Daewoo Cielo a profesorului. Dispozitivul a fost plasat în partea din faţă şi a ridicat maşina un metru de la pământ în momentul exploziei. Datorită faptului că a fost prost amplasată, profesorul a scăpat fără nici o zgârietură. Cele două incidente nu au fost soluţionate de poliţişti până-n prezent.

Doctorul Dumitru Păduraru, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie  din Iaşi, a fost arestat pentru tentativă de viol, şantaj şi luare de mită
Doctorul Dumitru Păduraru, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, a fost arestat pentru tentativă de viol, şantaj şi luare de mită

În 2010, o bombă  artizanală a explodat  sub maşina profesorului
În 2010, o bombă artizanală a explodat sub maşina profesorului

Doctoriţa Doroboţ îşi folosea soţul drept cărăuş pentru şpagă

Doctoriţa Doroboţ şi soţul
Doctoriţa Doroboţ şi soţul

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, şi soţul acesteia, Gheorghe Dorobăţ - şef de secţie la Spitalul de Neurochirurgie, au fost arestaţi sâmbătă seară pentru 29 de zile în acelaşi dosar de corupţie. Se pare că doctoriţa Doroboţ îşi folosea soţul drept cărăuş pentru şpaga de la studenţi. Mai exact, studenţilor li se cereau câte 100 de euro pentru obţinerea notei 9 la un examen, bani pe care îi puneau în carnetele de note ce erau înmânate lui Gheorghe Dorobăţ, soţul lui Carmen, scrie ziaruldeiasi.ro.

Potrivit oamenilor legii, ea ar fi luat şpagă 2.000 de euro de la 20 de studenţi, bani găsiţi de procurori în urma percheziţiilor de vineri de la domiciliul soţilor Dorobăţ, precum şi la UMF Iaşi şi la Spitalul de Neurochirurgie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net