Vrei maşină electrică? Primeşti de la stat 20.000 de lei

Ultima actualizare:

    Cristiana  Paşca Palmer
Cristiana Paşca Palmer

Programul Rabla demarează în luna mai şi va avea o nouă secţiune intitulată ”Rabla Plus”, destinată impulsionării achiziţiei de maşini electrice.

Bugetul pentru acest an va fi de 220 de milioane de lei, din care 75 de milioane de lei sunt alocaţi achiziţionării de maşini nepoluante, hibrid şi electrice. Ministerul Mediului estimează că vor fi schimbate 20.000 de maşini prin această iniţiativă. Pentru secţiunea ”Rabla Plus” dispare obligativitatea casării automobilului vechi.

„Cei care vor să aleagă o maşină care nu poluează deloc beneficiază de la Fondul de Mediu de două tipuri de tichete: un ecotichet de 5.000 lei, pentru achiziţionarea unui autoturism electric hibrid, şi un ecotichet de 20.000 de lei, pentru maşini sută la sută electrice”, a declarat ministrul mediului, Cristiana Paşca Palmer, pentru digi24.ro. În ceea ce priveşte programul clasic pentru 2016, rămâne în vigoare prima de casare de 6.500 de lei. Se pot înscrie românii care au o maşină mai veche de opt ani şi nu au datorii la bugetul de stat.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net