Vlăduț suferă de o boală gravă și are nevoie de noi. Haideți să-l ajutăm! Puteți dona și prin SMS

Ultima actualizare:
Vlăduț, alături de mama lui
Vlăduț, alături de mama lui

În urmă cu numai o lună, când toți copiii începeau să le scrie lui Moș Nicolae și lui Moș Crăciun, Vlăduț, băiețelul de șase ani al colegei noastre, a primit un diagnostic cumplit. Neuroblastom și alte două tumori la plămâni.

Update Familia lui Vlăduț vă mulțumește pentru toată implicarea, cu ajutorul vostru s-au strâns banii pentru depunerea garanției și în următoarele zile Vlăduț va pleca la clinica din Israel, pentru investigații. Lupta însă abia acum începe, tratamentul este unul de durată, iar familia lui Vladuț are nevoie în continuare de sprijin financiar pentru a putea acoperi costurile operației și tratamentului ulterior. Acum pPuteți dona și prin SMS. Trimiteți SMS la 8828 cu textul VLADUT, pentru o donație de 2 euro.

Nimic nu anunța o boală atât de gravă. Eli Cîrciu, mama lui Vlăduț, l-a programat la o ecografie de rutină, pentru că puștiul se plângea de dureri superficiale în partea dreaptă. “Am aflat pe 9 noiembrie, atunci când, întâmplător, i-am facut o ecografie. Practic nu avea niciun simptom specific. Atunci când stătea mai ghemuit îl durea puțin în partea dreaptă, pe lateral, însă imediat ce-și revenea la poziția inițială durerea trecea instantaneu. Am aflat ulterior că durerea o provoca tumora mare de pe suprarenale, care apăsa unul dintre organe în momentul în care se ghemuia. Eu mă gândeam să nu fie apendicită”, a povestit Eli Cîrciu.

Costurile tratamentului în Israel se ridică la 500.000 de dolari

Diagnosticul a fost confirmat la Spitalul de Urgență Marie Curie, unde lui Vlăduț i-a fost repetată ecografia și i-a fost făcut un computer tomograf (CT). Dosarul cu toate analizele lui Vlăduț a fost trimis la mai multe spitale din străinătate, iar specialiștii de la Shelba Medical Center, cel mai mare centru medical din Israel, au acceptat să-l interneze pentru operație și un tratament ce include chimioterapie și radioterapie. Costurile estimate în acest moment sunt de 500.000 de dolari, iar pentru a-l interna pe Vlăduţ şi pentru a putea începe tratamentul, familia trebuie să depună de urgenţă o garanţie în valoare de 120.000 de dolari.


    Vlăduț, alături de mama luifoto: arhivă personală
Vlăduț, alături de mama luifoto: arhivă personală

Vlăduț, puștiul care, atunci când îl întreba cineva ce vrea să se facă, răspundea că în niciun caz chirurg, pentru că e greu să fii nevoit să vezi în fiecare zi organele oamenilor, trebuie să ajungă de urgență pe masa de operație, pentru că boala sa este într-un stadiu avansat. Însă costurile intervenției și tratamentului din Israel sunt peste puterile financiare ale părinților lui Vlăduț.

Haideți să punem în ghetuțele și sub bradul de Crăciun al lui Vlăduț șansa de a se face bine, șansa de a ajunge la spitalul din Israel, unde va fi operat și unde va primi toate tratamentele și îngrijirea de care are nevoie. 500.000 de dolari pare o sumă greu de strâns, dar dacă ne adunăm mai mulți, putem să-l ajutăm pe Vlăduț să trăiască alături de părinții și de fratele lui mai mare.

Puteţi să-l ajutați pe Vlăduț donând o sumă de bani în conturile de mai jos, deschise pe numele mamei:

Cîrciu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis în EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005

Codul IBAN pentru contul curent deschis în RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

SWIFT code: BACXROBU

microsite:

vladut.m.ro

online fundraising:https://gogetfunding.com/vladut

grup FB:https://www.facebook.com/groups/impreunapentruvladut/

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net