Vine Crăciunul! Uite cum să decorezi casa de sărbători!

Ultima actualizare:

Foloseşte fundiţeFundiţele roşii au un aspect festiv şi vor crea o atmosferă de sărbătoare. Le poţi folosi la decorarea bradului, a ghivecelor de flori, a mesei de Sărbători etc. Alege fundiţe acref ac parte din schema de culori dominante din cameră. Nu trebuie să te opreşti neapărat asupra culorilor rou şi verde, poţi încerca şi nuanţe pastelate, argintii sau aurii.

Cumpără coroniţeDe sărbători, coroniţele de brad nu trebuie să lipsească din nici o casă. Acestea se pot cumpăra de la florării sau chiar din piaţă la preţuri între 5 şi 8 lei buvata. Coroniţele sunt simple sau ornae cu fundiţe şi sclipici.

Nu uita de vâsc!Tradiţia spune că vâscul este aducător de noroc în anul care vine. Deci, este obligatoriu să ai şi tu un bucheţel la tine în casă. Vâscul se agaţă pe uşa de la întrare dar poate decora foaret bine şi o etajeră, un raft sau diferite obiecet mici de mobilier din casa ta.

Atenţie la decoraţiunile pentru masa de SărbătoriMasa de Sărbători poate fi decorată cu crenguţe de brad, cu şerveţele roşii sau cu diferte motive de iarnă. În mijloc poţi aşeza o coroniţă de brad sau o lumânare.

Aprinde lumânări parfumate Pentru a crea o atmosferă intimă, de sărbătoare în familie, aprinde în această perioadă a anului lumânări parfumate. De asemenea poţi folosi boluri dn sticlă în care să pui frunze şi flori uscate.

Ornează casa cu crengi de brad Câteva crenguţe de brad pot fi agăţate de draperie sau perdea, pot fi puse într-o vază sau un bol transparent de sticlă. Tot cu brad putem orna practic fiecare cameră a locuinţei noastre. Poţi împleti coroniţe de mici dimensiuni cu care să împodobeşti clanţele de la uşi şi geamuri, încuietorile obiectelor de mobilier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net