Unde îşi caută românii jumătatea

Ultima actualizare:

    Întâlnirile s-au mutat în spaţiul virtual
Întâlnirile s-au mutat în spaţiul virtual

Din faţa calculatorului sau cu telefonul ne plătim taxele, lucrăm, învăţăm, ne relaxăm, căutăm vacanţe şi orice informaţii avem nevoie. De ce nu ne-am căuta în acest fel şi jumătatea?!

Doar 26% dintre persoanele singure îşi mai caută partener în mediul real, probabil în grupul de prieteni. 63% au cont pe site-urile de dating, dintre aceştia, 43% sunt totuşi dispuşi să combine ambele metode, arată un sondaj recent Sentimente.ro. În alegerea platformei de dating potrivite, contează notorietatea, numărul de membri, relația bună cu echipa de suport, facilitatea folosirii platformei.Mulţi îşi fac cont pe mai multe platforme de dating în acelaşi timp. Căutarea este mai uşoară, iar avantajul este că, filtrând în funcţie de vârstă şi preferinţe, vorbind mai întâi, poţi cunoaşte măcar puţin eventualul partener înainte de a-l întâlni.

95% consideră că este esențial să fii și prieten cu partenerul de viață, iar 86% spun că de la prietenie la dragoste este doar un pas. O legătură strânsă poate fi și răspunsul unei relații apropiate chiar și după ce cuplul se desparte, mai arată sondajul, 65% dintre respondenți fiind de părere că după dragoste poate exista prietenie. "Felul pozitiv în care au interacționat cu alți utilizatori, chiar dacă discuțiile nu s-au concretizat într-o relație, i-a ajutat să-și lărgească cercul social. La cei cu vârsta de 45-50 de ani și peste am observat că această componentă de socializareeste foarte importantă, a precizat Flori Dragomir, vicepreședinte fondator Sentimente.ro. La sondaj au răspuns 1.155 de persoane. Vârsta medie este de 36 de ani, 57% sunt interesaţi de căsătorie, 25% de o relaţie serioasă, 14% de prietenie şi doar 4% de flirt.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net