Unde depui reclamaţii dacă nu eşti mulţumit de serviciile de pe Litoral

Ultima actualizare:

    Protecţia Consumatorilor se mută pe Litoral
Protecţia Consumatorilor se mută pe Litoral

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a lansat, ieri, la Mamaia, "Comandamentul Litoral 2016", potrivit news.ro. Astfel, turiştii vor avea posibilitatea să depună reclamaţii în trei puncte care deservesc toate staţiunile de la malul mării: Mamaia, Neptun şi Costineşti.

"Comandamentul Litoral 2016" va funcţiona între 15 iunie şi 15 septembrie, perioadă în care se vor desfăşura acţiuni de control, de preluare şi cercetare a reclamaţiilor, acţiuni de informare şi educare a consumatorilor, precum şi consiliere gratuită a operatorilor economici pentru aplicarea corectă a legislaţiei din domeniu.

Astfel, în cadrul "Comandamentului Litoral" vor funcţiona trei puncte unde turiştii pot depune reclamaţii sau sesizări în legătură cu nerespectarea drepturilor de consumatori. Acestea sunt în Mamaia, deservind această staţiune şi Năvodariul, în Neptun, ocupându-se de problemele apărute în staţiunile din sudul litoralului: Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, iar cel de-al treilea punct este în Costineşti, unde pot fi făcute plângeri pentru Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August şi Costineşti. La aceste puncte urmează să lucreze inspectori de la Protecţia Consumatorilor din Constanţa, dar şi echipe detaşate din ţară.

Scopul "Comandamentului Litoral" este de a preveni şi a combate practicile care dăunează vieţii şi sănătăţii consumatorilor, dar şi cele care afectează interesele economice ale acestora.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net