Unde depui reclamaţii dacă nu eşti mulţumit de serviciile de pe Litoral

eforie_foto_gheorghe_florin_40.jpg

eforie terasa
Protecţia Consumatorilor se mută pe Litoral

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a lansat, ieri, la Mamaia, "Comandamentul Litoral 2016", potrivit news.ro. Astfel, turiştii vor avea posibilitatea să depună reclamaţii în trei puncte care deservesc toate staţiunile de la malul mării: Mamaia, Neptun şi Costineşti.

"Comandamentul Litoral 2016" va funcţiona între 15 iunie şi 15 septembrie, perioadă în care se vor desfăşura acţiuni de control, de preluare şi cercetare a reclamaţiilor, acţiuni de informare şi educare a consumatorilor, precum şi consiliere gratuită a operatorilor economici pentru aplicarea corectă a legislaţiei din domeniu.

Astfel, în cadrul "Comandamentului Litoral" vor funcţiona trei puncte unde turiştii pot depune reclamaţii sau sesizări în legătură cu nerespectarea drepturilor de consumatori. Acestea sunt în Mamaia, deservind această staţiune şi Năvodariul, în Neptun, ocupându-se de problemele apărute în staţiunile din sudul litoralului: Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, iar cel de-al treilea punct este în Costineşti, unde pot fi făcute plângeri pentru Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August şi Costineşti. La aceste puncte urmează să lucreze inspectori de la Protecţia Consumatorilor din Constanţa, dar şi echipe detaşate din ţară.

Scopul "Comandamentului Litoral" este de a preveni şi a combate practicile care dăunează vieţii şi sănătăţii consumatorilor, dar şi cele care afectează interesele economice ale acestora.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Luni începe campania „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa“.

  • Calitatea serviciilor de transport în regim de taxi şi în regim de închiriere lasă de dorit în aproape toată ţara, la 298 de operatori economici din cei 523 controlaţi la nivel naţional constatându-se abateri, precizează un comunicat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

  • Organizatorii concertului lui Robbie Williams au fost amendaţi cu 10.000 de lei de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Potrivit unui comunicat al instituției remis MEDIAFAX, sancțiunea a fost dată pentru comportament incorect în relaţia cu consumatorii, întrucât cei care s-au ocupat de pregătirile pentru concert nu au asigurat suficiente puncte de vânzare a produselor alimentare şi a băuturilor

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1