Un tânăr de 20 de ani a cumpărat produse online cu bani falși. Poliția a găsit la percheziții 33.000 de euro

euro.jpg

Euro
Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Focşani, unde au descoperit şi ridicat, în vederea cercetărilor, 33.620 de euro
Foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Un tânăr de 20 de ani, suspectat că a cumpărat online produse cu bani falşi, este cercetat de poliţiştii din Vrancea. La percheziţii s-au descoperit peste 33.000 de euro suspectaţi a fi falsificaţi.

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani,  au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 20 de ani, bănuit de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune. Din cercetări a reieşit că cel în cauză, ca urmare a unor anunţuri şi discuţii efectuate în mediul online, ar fi achiziţionat mai multe bunuri, contravaloarea acestora fiind achitată cu bancnote din diferite cupiuri euro, susceptibile a fi contrafăcute”, a transmis, vineri (7 mai), Poliţia Română, potrivit news.ro.

Poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, în municipiul Focşani, unde au descoperit şi ridicat, în vederea cercetărilor, 33.620 de euro, în diverse cupiuri.

”Cinci mandate de aducere au fost puse în aplicare, iar, ca urmare a activităţilor de cercetare penală, au fost identificate două victime, care ar fi fost înşelate, în urma vânzării a trei telefoane mobile. În cauză, cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă”, a mai transmis Poliţia.

Loading...