Un polițist a fost târât pe capotă de un șofer beat! Omul legii este în comă

Ultima actualizare:

    Agentul a suferit răni grave la capFoto: adevarul.ro
Agentul a suferit răni grave la capFoto: adevarul.ro

Accidentul s-a petrecut duminică dimineață (2 august), atunci când un șofer de origine turcă, aflat sub influența alcoolului, a accidentat un polițist din Capitală. Omul legii a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Floreasca.

Agentul de circulație participa la o acțiune de depistare a șoferilor aflați sub influența băuturilor alcoolice, potrivit Digi24. Acesta a încercat să tragă pe dreapta un autoturism, în zona bulevardului Pipera. Polițistul în vârstă de 43 de ani se află în continuare în stare critică. A fost poreclit "Dulăul", deoarece este unul din cei mai buni agenți rutieri. Bărbatul care l-a lovit pe omul legii este un om de afaceri turc, care are multe magazine în București. Acesta riscă un dosar penal pentru omor din culpă.

Șoferul s-ar fi prefăcut că oprește, dar a accelerat și l-a luat pe capotă pe polițist, pe care l-a târât aproximativ 500 de metri, apoi l-a aruncat pe stradă. Bărbatul a suferit răni foarte grava în zona capului. Șoferul a fost prins la scurt timp, după ce a facut un accident și s-a rănit, având nevoie de îngrijiri medicale. Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest și au constatat că era băut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net