Un nou val de proteste anunțate pe internet. Când și unde au loc mișcările de stradă

proteste_dorin_constanda.jpg

momente tensionate, proteste guvern, PSD ALDE, proteste Piata Victoriei, guvernul Grindeanu, guvernul Tudose, Liviu Dragnea
Protestele din luna februarie 2017 au fost reflectate și în presa străină. Foto: Dorin Constanda

Internetul mobilizează, din nou, românii să iasă în stradă și să se facă auziți, printr-o serie de proteste în București.

Pe 18 ianuarie s-a împlinit un an de când România iese în stradă ca să salveze țara. Imaginile cu sute de mii de lumini ale telefoanelor aprinse au făcut înconjurul lumii și despre protestele din București au scris și cei de peste ocean. Acum, după mai bine de 365 de zile petrecute în stradă, internetul lansează o nouă serie de proteste, așteptând mii și mii de români în stradă, împotriva modificării legilor justiției, a Codului penal și a Codului fiscal.

Sâmbătă, 20 ianuarie, începând cu ora 18.00, Piața Universității va găzdui un alt val de proteste în București, de amploare, sau cel puțin așa se așteaptă a fi, după ce mass media și rețelele sociale au promovat evenimentul. Toată țara este chemată în Capitală să se alăture evenimentului, care are un nume pe măsură: ”Toate drumurile duc la București. «Revoluția» generației noastre”.

Vezi aici mai multe detalii despre noile proteste din București

 

 

loading...
Loading...