Un bărbat din Timiș și-a ucis nepotul, apoi a sunat o altă rudă și i-a povestit totul! Detalii înfiorătoare

Ultima actualizare:

    Bărbatul de 63 de ani la înjunghiat pe nepotul săuFoto: Pixabay
Bărbatul de 63 de ani la înjunghiat pe nepotul săuFoto: Pixabay

Crimă înfiorătoare în Timiș! Un bărbat de 39 de ani a fost ucis chiar de unchiul său, prin înjunghiere, marți (2 iunie). După ce a comis oroarea, a sunat o altă rudă şi a mărturisit totul.

Se pare că cei doi aveau neînțelegeri mai vechi. Nepotul bărbatului a mers la casa acestuia, băut şi pus pe scandal. tânărul de 39 de ani ar fi intrat în curtea lui înarmat cu o rangă şi un cuţit. Cearta s-a încheiat tragic. Bărbatul de 63 de ani şi-a sunat o rudă pentru a-i mărturisi ce s-a întâmplat.

Criminalul ar fi avut antecedente

"M-a sunat verişorul meu pe care el, criminalul, l-a sunat pe vărul meu şi i-a spus că l-a omorât. I-a spus că a venit la el şi că s-au luat şi l-a omorât, crede că l-a omorât"., a mărturisit soția victimei, citată de observatornews.ro. În urma încăierării, tânărul a fost ucis chiar de cuțitul cu care a venit la unchiul său acasă. Criminalul ar mai fi avut atencetende, însă.

"Am înţeles că o vecină de lângă casa fratelui meu a fost în tribunal. Tot aşa pentru cuţit, a ridicat cuţitul la ea, a zis că o omoară cu cuţitul"., a povestit sora victimei. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar după miezul nopţii a fost dus în arest. El riscă până la 15 ani în spatele gratiilor.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net