Un bărbat din Botoșani a răpit o femeie de 72 de ani! A violat-o și a bătut-o timp de două zile

femeie.jpg

Bătrână pe o bancă
Femeia de 72 de ani a fost sechestrată timp de 48 de ore
Foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Un bărbat din Botoșani a fost reținut după ce a violat o femeie de 72 de ani. Suspectul de 42 de ani a fost prins după ce, timp de două zile, a sechestrat-o pe bătrână și a supus-o unor orori de neimaginat.

Bărbatul a intrat în casa victimei, a scos-o forţat din casă şi a dus-o în locuinţa sa, unde, ulterior, a abuzat sexual de aceasta. După două zile, fiul femeii a anunţat Poliţia, sesizând dispariţia mamei. Agresorul a intrat în casa victimei, a scos-o forţat din casă şi a dus-o în locuinţa sa, unde, ulterior, a abuzat sexual de aceasta. După două zile, fiul femeii a anunţat Poliţia, sesizând dispariţia mamei, potrivit stirileprotv.ro. Femeia de 72 de ani a fost găsită în casa din localitatea Havârna deţinută de agresor.

Femeia de 72 de ani a fost bătută cu bestialitate

„În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti, femeia a fost identificată într-un imobil aparţinând unui bărbat de 47 de ani, de pe raza localităţii. Iniţial, bărbatul a negat că aceasta s-ar afla în locuinţa sa, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al locuinţei, moment în care l-au imobilizat pe bărbat şi au pătruns în interiorul imobilului. Femeia de 72 de ani prezenta urme de violenţă pe trup şi a declarat faptul că în perioada 25-27 august a fost sechestrată, violată şi agresată fizic de către bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia”, a afirmat Nenişcu. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi viol.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1