Un ambulanțier din Galați l-a scuipat pe un bărbat care i-a reproșat că salvarea a ajuns după 3 ore

sofer-ambulanta-galati.jpg

Șofer ambulanță galați
Șoferul de pe ambulanță l-a și amenințat pe bărbat
Foto: captură video Facebook
Citeste tot despre: 

Scene șocante în Galați! Un ambulanțier a fost filmat în timp ce scuipa un bărbat din comuna Scânteiești care a acuzat echipajul că a venit extrem de târziu la solicitare. Acesta sunase la 112, după ce unei femei i s-a făcut foarte rău. Incidentul a avut loc joi (5 septembrie).

Un bărbat din comuna Scânteiești a filmat întreaga scenă și a publicat imaginile pe rețeaua socială Facebook. El i-a acuzat pe angajații Serviciului de Ambulanță Galați că au venit după trei ore de la apelul dat la numărul unic de urgență 112, relatează observator.tv. În timp ce bărbatul se certa cu ambulanțierul, asistenta de pe Salvare îi acorda primul ajutor pacientei și o pregătea pentru transportul la spital. 

Șoferul l-a amenințat pe bărbat

„Omul moare și ambulanța vine după trei ore. După insistențe că eu am sunat ca vecinul lor. Eu sunt vecinul lor și am sunat, uitați-vă”, este auzit țipând bărbatul la echipajul de pe ambulanță. Șoferul i-a spus de câteva ori să înceteze, însă localnicul, care susține că este vecinul bolnavei, nu s-a lăsat.

„Înceatează că vin acum la tine!”, i-a spus șoferul de pe ambulanță bărbatului. 

După ce pacienta a fost urcantă în ambulanță pentru a fi transportată de urgență la o unitate medicală, șoferul a pornit, a mers câteva zeci de metri, iar apoi s-a întors. Motivul? Ambulanțierul a coborât geamul și l-a scuipat pe bărbatul care îi filma. 

 

Citește și

Cândva model de top, acum asistentă pe Ambulanță! Cine e vedeta

VIDEO Scandalul şoferilor de ambulanţă

Loading...

Citește și

  • ”Uzine de prim-ajutor”. Aşa denumesc salariaţii de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF) noile salvări primite ieri. Şoferii şi asistentele au luat în primire, cu aplauze, primele zece maşini din cele 106 cumpărate de Primăria Capitalei.

  • masina de ambulanta la interventie

    Medicii ne recomandă să fim cumpătați atunci când vin sărbătorile și să nu facem excese de niciun fel. Dacă seîntâmplă însă să avem nevoie de asistenţă medicală pentru cazurile urgente în perioada Crăciunului aceasta va fi asigurată, în Capitală, de nouă spitale. Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov are program normal şi echipaje suplimentare pentru a interveni.