Umilinţă la spital: «Ţi-a plăcut să te f**i şi acum ragi ca vaca»

Ultima actualizare:

    Medicii Simona Botez şi Doina Andrei au fost plasaţi în arest la domiciliuFoto: vremeanoua.ro
Medicii Simona Botez şi Doina Andrei au fost plasaţi în arest la domiciliuFoto: vremeanoua.ro

Au mers la spital pentru a fi consultate de medici ginecologi şi au fost umilite de aceştia pentru că n-au avut bani să le dea şpagă. Este cazul unor paciente care au îndurat jigniri şi ignoranţă la Spitalul Judeţean Vaslui.

Vineri,  8 ianuarie, la Tribunalul Vaslui, au continuat audierile într-un dosar în care trei ginecologi sunt acuzaţi de luare de mită, fals intelectual şi sustragere de înscrisuri. Printre martorii care au dat declaraţii s-a aflat şi partenera bărbatului care a fosmulat un denunţ împotriva medicului Simona Botez.

Femeia a spus că a fost de două ori pacienta doctorului Simona Botez, care a ignorat-o până nu i-a dat bani.  „Prima dată a ajuns la Secţia Ginecologie a spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, în noiembrie 2013, pentru o întrerupere de sarcină. Mi s-a solicitat în triaj o taxă de 30 de lei, am dat 50 şi nu am mai primit rest, dar nici chitanţă. Ulterior, la garderobă, asistenta din triaj mi-a spus că dacă vreau să se poarte frumos doamna doctor cu mine, să fie atentă cu mine, să îi dau 150 lei. Doamna doctor a coborât de la etaj, iar eu i-am dat cei 150 de lei în lift în timp ce ne deplasam spre sală. Eram la prima întrerupere de sarcină şi eram speriată. Mi s-a făcut o injecţie, care însă nu şi-a făcut efectul, iar în timpul intervenţiei am resimţit o durere puternică şi am ţipat, moment în care doamna doctor s-a răstit la mine, reproşându-mi «Ţi-a plăcut să te... şi acum vii să te ragi ca vaca la spital»”, a spus tânăra în instanţă, potrivit Adevarul.ro.

Femeia a ajuns a doua oară pe mâna Simonei Botez în septembrie 2014, după ce a rămas însărcinată şi a hotărât să păstreze copilul. Întrucât nu avea bani, medicul a ignorat-o, deşi depăşise termenul de nouă luni şi avea dureri cumplite. După ce şi-a sunat bărbatul şi acesta a venit cu bani la Spitalul Judeţean Vaslui, femeia a fost ajutată să aducă pe lume copilul. Totuşi în timpul naşterii, el a fost dat afară din sală deoarece… nu mai adusese şi alţi bani. “L-a dat afară reproşându-i: «Şi aşa ai venit cu mâna goală, la ce stai aici?»”, a fost una dintre declaraţiile din instanţă, potrivut Adevarul.ro.

În dosarul aflat pe rol la Tribunalul Vaslui sunt inculpaţi medicii Simona Botez, Doina Andrei şi Adrian Tănăsescu, acuzaţi de 58 de infracţiuni. Doctoriţele sunt în arest la domiciliu, după ce au fost reţinute preventiv timp de o jumătate de an, în timp ce Tănăsescu este cercetat în stare de libertate.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net