Uite cum te poţi distra vara asta cu bani puţini!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

In sezonul cald, jocurile şi distracţia în aer liber sunt la îndemâna tuturor, iar articolele sportive precum rachetele de tenis, rachetele de badminton, mingile de volei sau de fotbal sunt ieftine şi pentru orice buzunar. Nu-ţi mai rămâne decât să pleci la cumpărături, iar apoi să te opreşti pentru o porţie de relaxare în parc, la ştrand sau iarbă verde. Click! îţi dă câteva sfaturi ca să te distrezi cu bani puţini.

Fie că pleci la mare, la ştrand, fie că te plimbi prin parc sau ieşi la iarbă verde timpul liber trebuie petrecut în aşa fel încât să te bucuri de mişcare şi multă relaxare.

La dispoziţie ai o mulţime de variante dintre cele mai plăcute. În timp ce copiii se vor bucura de jucăriile pentru nisip, tu ai putea să te delectezi jucând badminton, volei, tenis de masă sau tenis de câmp.

Activitatea în aer liber devine cu atât mai plăcută cu cât jocurile sunt mai diversificate. În magazine găseşti o mulţime de produse destinate fiecărei vârste în parte: pentru copii, pentru adolescenţi şi pentru adulţi.

simeon stalpnicul png

Joacă tenis de masă în parc!

Dacă doreşti să-ţi petreci timpul liber în parc alături de familie sau de prieteni poţi opta pentru o partidă de tenis de câmp sau tenis de masă.

Preţurile articolelor sportive de acest gen sunt pentru toate buzunarele, de la cele mai mici până la cele mai mari. Le poţi găsi în magazinele cu profil sportiv sau chiar în hypermarket-uri.

Bineînţeles, poţi alege şi o plimbare cu rolele sau cu bicicleta. Tot în parc, cei mici se pot juca în spaţiile special amenajate pentru ei, groapa cu nisip fiind în topul preferinţelor.

simeon stalpnicul png

O partidă de volei la malul mării

Ai de gând să dai o fugă până la mare sau să-ţi petreci timpul liber la ştrand sau piscină? Jucăriile pentru plajă - colac, pernuţe de apă, găletuşe sau figurine pentru nisip - se găsesc în orice hypermarket, iar modelele sunt pentru toate gusturile dar şi pentru toate vârstele.

Pe plajă, pe nisip poţi juca badminton sau volei. Aceste două sporturi au întâietate atunci când vorbim despre distracţie şi relaxare.

Relaxează-te jucând badminton!

Dacă te afli la iarbă verde, la un picnic, printre cele mai frumoase activităţi se numără badmintonul. Acest sport poate fi practicat atât de cei mici, cât şi de adulţi. E uşor, nu necesită un efort fizic deosebit şi este foarte relaxant.

«Atenţie cum te îmbraci dacă stai în soare!»Dr. Mircea Tampa, dermato-venerolog, Spitalul «Victor Babeş»

Dacă afară este foarte cald, este indicat să porţi haine largi, de culoare deschisă, din bumbac. Acest material este natural, absoarbe transpiraţia, lasă pielea să respire şi elimină umiditatea de la nivelul acesteia.

Bumbacul te va feri de afecţiuni dermatologice! De asemenea, nu uita să-ţi protejezi capul şi ochii de razele soarelui purtând o pălărie şi ochelari de soare cu protecţie UV.

Evită îmbrăcămintea sintetică şi poartă încălţăminte adecvată plimbărilor: tenişi, adidaşi, sandale care să îţi protejeze picioarele de lovituri, înţepături sau zgârieturi".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net