Uite cum să repari obiectele din piele

Ultima actualizare:

Petele se curăţă folosind cuburi de gheaţăUrmele de mâncare şi guma de mestecat lipită pe o canapea sau un fotoliu din piele se curăţă foarte uşor folosind câteva cuburi de gheaţă învelite într-o cârpă moale şi ucată. Este interzisă folosirea obiectelor ascuţite precum cuţite sau lame.  Acestea pot zgâria sau tăia suprafaţa din piele şi pot deteriora vopseaua.

Urmele de pix se duc cu spirtPasta de pix se şterge cu soluţii şi creme speciale pentru curăţarea pielii naturale. Dacă acestea nu funcţionează, poţi încerca să cureţi folosind spirt sau lapte demachiant. Şterge locul pătat cu grijă, fără să apeşi foarte tare pentru ca vopseaua să nu se decoloreze.

Cum acoperi zgârieturile fine?De cele mai multe ori, zgârieturile sunt fine, uneori chiar abia vizibile. Atunci când zgârietura este superficială, este suficient să acoperi locul cu puţină vopsea specială pentru piele. După ce vopseaua s-a uscat, vei vedea că a dispărut şi zgârietura. Este foarte important ca nuanţa vopselei să se potrivească perfect cu nuanţa obiectului din piele pe care doreşti să-l recondiţionezi.

Kit de reparare pentru zgârieturi adânci Zgârieturile adânci sunt nu numai inestetice ci şi periculoase, pentru că în acel loc pielea se poate rupe. O metodă uşoară pentru a remedia aceste zgârieturi este folosirea unui kit de reparare. Acesta conţine adeziv lichid într-o varietate de culori, autocolant pentru piele şi aplicator la cald. Aplică adezivul numai pe zgârietură folosind o scobitoare. Alege apoi un autocolant  din kitul de reparare cu un aspect similar pielii deteriorate şi aşează-l peste porţiunea ce trebuie reparată. Încălzeşte autocolantul folosind aplicatorul din kit pentru a permite adezivului să se îmbine cu suprafaţa pielii. Aşteaptă să se usuce complet, iar obiectul din piele va putea fi din nou folosit.

Lipici special pentru rupturi Pune obiectul din piele pe o suprafaţă plană şi curăţă-l bine cu o soluţie specială pentru piele. Astfel, vei îndepărta murdăria şi praful care ar putea diminua rezistenţa adezivului folosit în reparare. Aplica apoi peste ruptură un lipici special pentru piele naturală. Încearcă să nu-l atingi până nu se usucă complet. Cu o hârtie abrazivă îndepărtează excesul de adeziv cu grijă, pentru a netezi suprafaţa. Apoi, aplică un produs de curăţare special pentru piele pentru a îndepărta orice exces de lipici. Foloseşte obiectul din piele numai după ce suprafaţa s-a uscat.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net