Uite cum să eviţi aglomeraţia la Therme

11-act-1-img_9152-3col-lat.jpg

La Galaxy n-aveai loc să înoţi sâmbătă la prânz
Foto: Click!

Nebunie maximă la Therme, cel mai nou loc de agrement deschis în România. Inaugurat joia trecută lângă Bucureşti, la Baloteşti, Therme poate găzdui 4.000 de oameni în acelaşi timp. Cu toate astea, în weekend zona este neîncăpătoare. Şi, după experienţa deloc fericită avută sâmbătă de reporterii Click!, azi vă spunem ce ar trebui să faceţi pentru a vă putea relaxa în linişte la cel mare Spa din Europa de Est.

  • Mergeţi în cursul săptămânii. Cel mai puţin aglomerat este de luni până joi. Programul Spa-ului vă oferă timp suficient, fie că este vorba de orele dimineţii, fie dacă vreţi să faceţi baie în picinele cu ape termale seara. Astfel, doritorii sunt aşteptaţi în cursul săptămânii de la ora 9.30 până la ora 23.30.
  • Încercaţi să vizitaţi o singură zonă. Therme oferă trei zone: Galaxy, destinată familiilor, unde găsiţi o piscină cu valuri, dar şi numeroase tobogane, The Palm – cu acces la piscine cu aromaterapie, jacuzzi şi şezlonguri amplasate între palmieri şi Elysium - aveţi de ales între şase saune tematice şi o piscină cu seleniu. Dacă vreţi să treceţi dintr-o zonă în alta trebuie să treceţi de turnicheţi, lucru care vă răpeşte de fiecare dată cel puţin zece minute, dacă Spa-ul este aglomerat.

11-act-2-img_9145-2col-lat.jpg

Piscina Aromatherapy a fost neîncăpătoare în weekend
  • Cumpăraţi o dată pentru toată ziua. Indiferent de ziua în care vă duceţi la Therme, e imposibil să nu staţi la coadă la snack bar sau la Vitamin Bar. Cu alte cuvinte, dacă vi se face foame sau sete, este de preferat să cumpăraţi mai multe produse odată, altfel riscaţi să pierdeţi cel puţin câte 15 minute la coadă.
Loading...

Citește și